Real Madrid joaca finala Ligii campionilor după un meci dramatic cu Bayern

0 113

Trei finale ale Ligii Campionilor la rând, patru în ultimii cinci ani. Real Madrid continuă să definească o epocă care va trăi mult timp în memoria fotbalistică. Oamenii lui Zidane se vor lupta pentru un nou trofeu Champions League, pe 26 mai, după ce a trecut prin Bayern în semifinale. Împinși din spate de publicul de pe Bernabéu, renumit pentru atmosfera de la marile meciuri, Albii au luptat serios împotriva lui Bayern pentru a-si rezerva locul in finala de la Kiev. Benzema a înscris ambele goluri madridiste într-un joc de mare angajament și dramatism.

Încă de la început meciul a fost un schimb de lovituri între cele două echipe în care atacurile au curs la cele două porți. Ramos, greșește la primul atac serios al bacarezilor și Kimmich înscrie aducând încă din minutul 3 speranțele ăn tabara germană. Nu a durat însă mult bucuria celor de la Bayern. Real, rănită, s-a aruncat în atac și a dat semnalul revenirii prin Ronaldo care a ratat o bună șansă de gol după o pasă perfectă venită de la Benzema. Francezul a fost cel care a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj profitând de un serviciu perfect al brazilianului Marcelo.

După cele două goluri marcate în primele 11 minute, meciul a continuat cu un joc deschis practicat de cele două echipe. Marcelo și Kross au avut două bune situații de gol pentru gazde în timp ce Nvas s-a opus excelent la șutul lui Muller.

Navas, care avea să fie în cele din urmă omul meciului a blocat un șut trimis James iar în minutul 39, Realul a ratat una dintre cele mai mari ocazii ale primei reprize prin Cristiano Ronaldo.

Repriza a doua a început perfect pentru Real. Tolisso a trimis mingea spre portarul Ulreich care a greșit incredibil, Benzema a profitat și a trimis mingea în plasă pentru 2-1. Nemaiavând nimic de pierdut, Bayer s-a aruncat cu toată echipa în atac.

James a reușit în cele din urmă să aducă golul egalizator pentru bavarezi, în minutul 63, în ciuda eforturilor lui Navas de a bloca un nou șut. După gol, Jamez a refuzat să se bucure, făcând gesturi de iertare spre tribuna spaniolă. Jocul a devenit și mai alert după acest gol. Bale a fost introdus în luptă de Zidane în speranța unui contraatac fulgerător. În minutul 74 Navas a respins un nou șut periculos trimis de Tolisso. Finalul meciului s-a transformat într-o rală bătălie, cu multe contre de ambvele părți, cu un Navas în zi mare și  jucătorii lui Bayern atacând cu toate liniile în speranța unui gol izbăvitor. Finalul meciului aduce o calificare muncită pentru madrilieni care vor juca a treia finală consecutivă în Liga Campionilor.

Real Madrid – Bayern Munchen 2-2 (1-1)

Stadion: Santiago Bernanbeu; Spectatori 77.459


Leave A Reply

Your email address will not be published.