Kamer Qaqa a semnat cu Steaua București

0 171

Steaua anunță că a realizat transferul jucătorului Kamer Qaka, de la CSM Politehnica Iași. Mijlocașul albanez a semnat miercuri, 16 mai, un contract valabil pe 5 ani și se va alatura lotului roș-albaștrilor în luna iunie. În altă ordine de idei, Kamer va purta tricoul cu numărul 92.

”A fost o zi foarte lungă, dar am semnat cu Steaua şi sunt foarte fericit. Sunt obosit, dar a meritat efortul. Am semnat cu cea mai bună echipă din România şi sunt foarte fericit. (n.r. întrebat dacă tatăl său e mândru de el) Foarte mândru, e o mare realizare pentru mine să semnez cu Steaua, e un club mare. Înseamnă mult pentru mine (n.r. acest transfer), pentru familia mea, pentru cariera mea. E o echipă foarte mare şi sunt foarte fericit. Vor să joc şi să dau sută la sută, la fel cum am făcut la fiecare echipă. Voi da totul pentru Steaua, pentru echipa mea„ a declarat jucătorul albanez.

Kamer Qaka este un fotbalist albanez născut pe 11 aprilie 1995, la Pec. Acesta a emigrat în copilarie, alături de familie, în Norvegia și a început fotbalul la Academia celor de la Valerenga Oslo. În 2013 a fost transferat de Raufoss IL, la care a rămas până în februarie 2014, când a ajuns la Honefoss. Au urmat Sarprsborg 08 și Kristiansund BK, pentru ca în iulie 2017 să se transfere gratuit la CSM Politehnica Iași. În Copou, mijlocașul în vârstă de 23 de ani a evoluat în 30 de partide oficiale în Liga 1 și în Cupa României, oferind două pase de gol. De asemenea, a debutat pentru echipa naționala a Albaniei în 2017, având, până în prezent, două meciuri internaționale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.