Halep, în fața primului mare succes din carieră

0 153

Numărul unu mondial în tenisul feminin, românca Simona Halep, s-a calificat, pentru al doilea an consecutiv, în finala turneului de la Roland Garros, joi, după ce a învins-o pe Garbine Muguruza Blanco (Spania), cu 6-1, 6-4.

La al doilea Grand Slam al anului, Simona a reuşit să ajungă din nou în finală. Este al doilea an consecutiv când ajunge în ultimul act la Roland Garros. Halep spune că a avut multă încredere în forţele ei şi aşa a venit victoria clară cu Muguruza:

“Ştiam că trebuie să joc rapid şi totul a decurs foarte bine pentru mine. Am fost puternică pe picioare şi loviturile mele au fost puternice. Am avut încredere că pot păstra acelaşi ritm tot meciul. Am avut mare încredere după primul set că aveam meciul în mână şi pur şi simplu nu am renunţat, de aceea am terminat în două seturi azi. E o mare oportunitate pentru mine să joc o nouă finală. Voi încerca să fiu mai bună decât anul trecut şi să dau tot ce am, apoi vom vedea ce va fi”, a spus Simona, după victoria cu Muguruza.

Simona va câștiga acest meci pentru că are cel mai bun staff din lume – Dumitru Hărădău, fost jucător de tenis într-o intervenție la PRO X

Leave A Reply

Your email address will not be published.