Putin: Flota rusească continuă lupta împotriva terorismului

0 204

Președintele rus Vladimir Putin a subliniat duminică rolul Marinei Ruse în lupta împotriva terorismului și pentru garantarea parității strategice.

“Flota rusă rezolvă cu succes sarcinile efectivelor de apărare ale țării, contribuind substanțial la lupta împotriva terorismului internațional și joacă un rol major în asigurarea parității strategice”, a declarat președintele rus la Parada Națională Principală de Ziua Marinei. El a spus că zeci de nave și submarine protejează zilnic interesele Rusiei în cele șapte mări.

“Onoarea, curajul, devotamentul față de datorie și loialitatea față de jurământ au fost și rămân nucleul unor victorii splendide ale marinarilor noștri”, a subliniat Putin. “De peste 300 de ani, flota a apărat statutul Federației Ruse ca o putere navală capabilă să-și protejeze cu hotărâre interesele naționale”.

“Întreaga istorie a flotei noastre este istoria curajului, rezolvării și spiritului naval”, a subliniat el.

“De Ziua Marinei, simțim în mod deosebit puterea fraternității navale sacre”, a spus el. “Suntem în mod justificat mândri de marina noastră, de cel mai înalt nivel de pregătire de luptă, capabilități strategice, tactice și operaționale, puterea și frumusețea flotei rusești”, a subliniat președintele.

Leave A Reply

Your email address will not be published.