SUA amenință cu repetarea unui atac cu rachete asupra Siriei. Rusia reacționează!

0 263

Este imposibil să se permită repetarea bombardării Belgradului: Duma de Stat trebuie să reacționeze la amenințările SUA din Siria.

Deputatul din Duma de Stat, Alexandr Sherin, citat de news.bg, a reacționat la planul SUA de a repeta atacul de rachete asupra Siriei. Cele mai recente declarații americane despre Siria confirmă din nou inutilitatea absolută a comunicării cu partea americană, a declarat pentru Tsar’grad adjunctul Dumei de Stat a Federației Ruse, Alexandr Sherin.

De fiecare dată când, la inițiativa Washingtonului, Moscova intră în discuții bilaterale privind normalizarea situației din lume, atunci intervine în mod obligatoriu o provocare. Și toate acțiunile rezonabile pentru a stabiliza situația sunt percepute de șoimii americani drept slăbiciune a președintelui Donald Trump.

Parlamentarul nu exclude posibilitatea punerii în fapt a unor decizii suplimentare privind extinderea sancțiunilor, ceea ce va permite lui Trump să se expună ca un “cowboy”.

“Este absolut evident că un atac împotriva Siriei sau împotriva trupelor siriene ar fi o lovitură împotriva intereselor Federației Ruse și prestigiul său. Astăzi, Rusia este singurul stat prezent oficial în Siria și la invitația guvernului aceste tari “, a spus el.

După cum a adăugat Sherin, Moscova a fi trebuit să reacționeze extrem de aspru la atacul anterior cu rachete.

Astfel, situația actuală nu poate fi ignorată, deoarece SUA încearcă să verifice poziția Federației Ruse, după care vor urma lovituri mai intense. Prin urmare, este necesar să se oprească exemplul repetării bombardamentelor asupra Belgradului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.