(VIDEO) Ultima zi pe Ghencea. Un nou stadion va fi gata înainte de EURO 2020

0 230

Stadionul Ghencea este primul dintre cele patru stadioane bucureștene care intră în programul de reconstrucție înaintea turneului final al Campionatului European 2020. Bucureștiul, alături de alte 11 orașe, va găzdui partidele de la Europeanul de peste doi ani.

Marți, 28 august, a avut loc în Complexul din Ghencea o ceremonie specială dedicată startului lucrărilor de reconstruire a stadionului Steaua, lucrări ce trebuie finalizate până în primăvara anului 2020. Noua arenă va avea o capacitate de 30.500 de locuri, va dispune de un hotel, dar și de alte facilități importante.

Ultimele imagini cu stadionul Steaua

🎥 Ultimele imagini cu stadionul din Ghencea înaintea de a fi demolat. Noua arena va fi finalizată înainte de EURO 2020➡ bit.ly/2NpuSY9

Posted by Federația Română de Fotbal on Tuesday, 28 August 2018

La ceremonie au participat nume importante din istoria Stelei, Anghel Iordănescu, Marius Lăcătuș, Ștefan Iovan, Gabi Balint, Miodrag Belodedici, Mirel Rădoi, George Ogăraru.

Federația Română de Fotbal a fost reprezentată la acest eveniment de Răzvan Burleanu, președinte FRF, Florin Șari, Manager de Proiect EURO 2020, și Răzvan Mitroi, Manager Comunicare EURO 2020.

“Demolarea nu este un proces care să te bucure, ci mai degrabă îţi oferă posibilitatea de a rememora meciurile frumoase trăite aici.  În cele din urmă un nou stadion va fi pe acelaşi amplasament. Iar ăsta este cel mai frumos element, faptul că acest stadion se va moderniza. Cu siguranţă echipa naţională va juca pe noul stadion Steaua”, a declarat Răzvan Burleanu, președinte Federația Română de Fotbal

Cu ocazia ceremoniei, Clubul Sportiv al Armatei a organizat un meci demonstrativ între două grupe de juniori ale clubului, iar la final, toți participanții au putut pleca acasă cu o mică amintire, bucăți din gazonul de pe Ghencea, însoțite de un certificat de autenticitate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.