(VIDEO goluri și reacții) EURO venim! Un punct cu Liechtenstein ne califică la turneul final

0 219

Reprezentativa Under 21 a României s-a impus cu 2-0 în partida cu Țara Galilor, disputată vineri, 12 octombrie, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

Tricolorii mai au nevoie de un singur punct din partida cu Liechtenstein, programată marți, 16 octombrie, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, pentru a se califica la EURO 2019.

Reacții după meci:

“Putem vorbi de o nouă Generaţie de Aur, dar după ce vom obţine acel punct de marţi seară. Eu cred că dacă ne vom califica marţi seară, vom fi un exemplu pentru celelalte generaţii. Vă spun sincer că am avut ceva emoţii înainte de această partidă. Jocul nostru nu a funcţionat aşa cum am dorit în primele 45 de minute. Sunt un român fericit şi sper ca marţi să fiu un român mândru.Sunt foarte emoţionat, pentru că în istoria noastră s-au întâmplat foarte multe lucruri care ne-au pus într-o situaţie neplăcută. Avem o problemă, indiferent că vorbim despre cluburi sau echipa naţională. Putem vorbi de o nouă generaţie de aur, dar după ce vom obţine acel punct de marţi seară. Deocamdată e doar o coincidenţă. Ştiam de unele probleme pe care ei le au la nivelul fundaşilor centrali, stăteau de foarte multe ori în linie cu fundaşii centrali, dublau doar fundaşii laterali şi atunci am eliberat puţin spaţiul între linii, să încercăm să-l eliberăm pe Ianis, ca să poată să livreze acele pase în profunzime pentru viteza lui Ivan. Aveam nevoie de viteză în zona centrală şi în momentul în care Ianis a putut să se elibereze în ultimii 30 de metri şi a putut să paseze, a făcut-o foarte bine”, a declarat Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

“Avem o echipă foarte solidă, suntem buni şi pe partea ofensivă şi pe partea defensivă, suntem siguri că noi, dacă ne calificăm, mergem acolo să facem o impresie cât mai bună, să câştigăm turneul! Nu mergem doar că ne-am calificat şi gata”, a spus Paşcanu după meciul cu Ţara Galilor.

România – Ţara Galilor 2-0 (0-0)
Au marcat: Dennis Man (55), George Puşcaş (71).
Cluj-Napoca, Stadion ”Dr. Constantin Rădulescu”: 12.588 spectatori
Preliminariile Campionatului European de fotbal Under-21 din 2019 – Grupa a 8-a

Asistența la partida România U21-Țara Galilor U21, de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” a atins numărul 12.588. Astfel, partida din Gruia a adunat cel mai mare număr de spectatori din preliminariile turneelor finale din ultimii 30 de ani ale naționalei de tineret!

Echipele de start:

România: 1. Radu – 2. Boboc, 18. Rus, 4. Pașcanu, 3. Ștefan – 16. Nedelcu, 17. Cicâldău – 8. Man (13. Moruțan 77′), 10. Hagi (14. Oaidă 90′), 7. Coman (9. Pușcas 66′)– 19. Ivan. Selecționer: Mirel Rădoi
Rezerve: 12. Căbuz – 6. Ghiță, 11. Petre, 20. Ciobanu

Țara Galilor: 1.Evans – 3. Norrington-Davies, 5.Cooper, 6.Poole-cpt, 2. Lewis – 7.James, 10. Broadhead, 4. Baker, 8. Morrell – 9. Harris (17. C. Evans 62′) , 11. Cullen (14. Babos 62′). Selecționer: Rob Page
Rezerve: 12. Pilling – 13. Davies, 15. Christie-Davies, 16. Burton

Arbitru: Boris Marhefka (Slovacia). Asistenți: Tomáš Vorel (Slovacia), Andrej Hrmo (Slovacia)

Leave A Reply

Your email address will not be published.