Dan Petrescu: ”Ce dracu faceți băi, vreți să ne ia Steaua la mișto?”

0 152

Chiar la începutul conferinței de presă distribuită live pe Facebook, antrenorul celor de la CFR Cluj a apărut pe cap cu o căciulă de noapte și semnul sforăitor ”Zzzzz”, ca și cum acesta dormea deja în timpul transmisiunii. Antrenorul ceferiștilor semăna perfect cu unchiul Scrooge din filmul ”O poveste de Crăciun”.

Isprava a durat aproape un minut timp în care ofițerul de presă al celor de la CFR, Oana Sabău făcea semne disperate ca transmisiunea să fie întreruptă mai ales că și ea fusese dotată cu aceiași căciulă de noapte.

Eroarea aparține persoanei care s-a ocupat cu această transmisiune. Se pare că acesta se juca în timpul conferinței și a declanșat aceste filtre amuzante care a pus clubul într-o situație jenantă.

Cum a fost posibil? Angajatul ardelenilor care s-a ocupat de transmiterea conferinței a declanșat din greșeală unul dintre filtrele care pot fi activate în timpul live-urilor cu telefonul. Sursele noastre spun că Dan Petrescu a aflat de acest incident și a făcut o adevărată criză de isterie. ”Ce dracu faceți băi, vreți să râdă lumea de noi, să ne ia Steaua la mișto acum?” ar fi țipat Bursucul.

(Foto Dan Petrescu cu căciuliță – GSP.ro)

Leave A Reply

Your email address will not be published.