Darko Zakoč și-a prelungit contractul cu Volei Alba Blaj!

0 259

CSM Volei Alba Blaj anunță că a ajuns la un acord cu antrenorul Darko Zakoč în vederea continuării colaborării pentru încă două sezoane pe banca tehnică a echipei noastre. Clubul din Ardeal își exprimă satisfacția că antrenorul de care se leagă toate performanțele sale interne și internaționale va rămâne la Blaj cel puțin până la finalul sezonului 2020/2021. În următoarea perioadă, tehnicianul sârb își va stabili stafful tehnic, alături de care va lucra în sezonul viitor.

 „Ne-am înțeles în principiu pentru un contract pe doi ani de zile și sunt bucuros că cei care se ocupă de destinele echipei s-au gândit la continuarea colaborării. Așa cum am afirmat în urmă cu câteva zile, inima a fost cea care a decis să rămân la Blaj, pentru că am câștigat aici tot ceea ce se putea câștiga. Sper să continuăm ceea ce am reușit în ultimii cinci ani și cred că o să fie bine și în viitor”, a declarat Darko Zakoč, antrenor Volei Alba Blaj:

„După rezultatele obținute în ultimii cinci ani de Volei Alba Blaj era normal să ne gândim să continuăm colaborarea cu Darko Zakoč și mă bucur că a acceptat să rămână la Blaj. De altfel, seriozitatea noastră, colaborarea excelentă de până acum și succesele avute împreună au contat și în decizia lui de a rămâne la Blaj. Mergem împreună în acest proiect și sunt convins că vom avea parte de noi succese și în viitor”, a precizat la rândul său Gheorghe Valentin Rotar, primarul municipiului Blaj.

Sosit la Blaj la începutul sezonului 2014/2015, Darko Zakoč a câștigat cu Volei Alba Blaj patru titluri de campioană a României (2015, 2016, 2017 și 2019) și două Cupe ale României (2017 și 2019), reușind să califice echipa în finalele celor mai importante competiții europene intercluburi, Liga Campionilor (2018) și Cupa CEV (2019).

Darko Zakoc, care împlineşte 56 de ani pe data de 24 mai, are o carieră împresionantă, antrenorul sârb câştigând 19 titluri naţionale, Volei Alba Blaj fiind a cincea echipă pe care a făcut-o campioană în premieră. Pentru contribuţia pe care a avut-o la promovarea imaginii sportului blăjean şi implicit a comunităţii locale, reputatul tehnician sârb a fost recompensat, în 2017, cu titlul de cetăţean de onoare al municipiului Blaj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.