FRF critică vehement derapajele patronului U Craiova și a căpitanului de echipă, Nicușor Bancu

0 236

Federația Română de Fotbal și staff-ul echipei naționale dezaprobă total atitudinea manifestată de jucătorii și staff-ul echipei U Craiova 1948 Club Sportiv în materialul video pe care, suntem convinși, opinia publică l-a descoperit cu aceeași profundă mâhnire.

Fotbalist al echipei naționale de seniori, Nicușor Bancu are o responsabilitate în plus și trebuie să constituie permanent atât un exemplu pentru colegii mai tineri, dar și pentru generațiile de copii care practică fotbalul.

Mesajul pe care îl propune prin acest video este unul împotriva celor mai importante valori ale fotbalului și contrar regulilor care fundamentează activitatea la loturile reprezentative.

El și toți ceilalți membri ai familiei loturilor reprezentative din imagini, fotbaliști și componenți ai staff-ului, contribuie la construirea unei imagini străine de performanță, care nu le onorează prezentul și viitorul.

Respectul față de adversarii din competiție, cu atât mai mult cu cât ei reprezintă coechipieri în cadrul loturilor naționale, reprezintă un principiu de la care niciun fotbalist nu poate abdica.

https://www.telekomsport.ro/video-imagini-revoltatoare-din-banie-mihai-rotaru-injura-steaua-dinamo-si-rapid-jucatorii-n-au-fost-mai-prejos-decat-patronul-craiovei-19007975#brid_cp_brid-video-1

Potrivit Telekom Sport, la petrecerea de final de an a Universităţii Craiova, finanţatorul clubului a fost în prim-plan, scandând împotriva rivalelor tradiţionale. Mihai Rotaru a fost acompaniat de primii doi căpitani ai Craiovei, Nicuşor Bancu şi Alexandru Mateiu, fotbalişti care au fost doriţi în trecut de FCSB.

“Am fost în B, suntem în A, să-i dăm la **** lui Steaua. Şi lui Dinamo, şi lui Rapid, pentru că Ştiinţa n-a murit”, au strigat la unison atât Mihai Rotaru, cât şi primii doi căpitani ai echipei din Bănei, Nicuşor Bancu şi Alexandru Mateiu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.