FOTO & VIDEO | S-a mărit gașca! Primul antrenament pentru jucătorii veniți de la prima reprezentativă

0 323

După ce au ajuns aseară în cantonamentul de la Bagno di Romagna, Dennis Man, Ianis Hagi, Ionuț Nedelcearu, Tudor Băluță și Ionuț Radu s-au pregătit alături de colegii lor. George Pușcaș a avut un program special și nu a ieșit pe teren.

Mai e puțin până lotul U21 pentru Euro 2019 va fi complet. În prezent, în cantonamentul tricolorilor din Italia, Mirel Rădoi are la dispoziție 22 de jucători. Singurul absent este Cătălin Căbuz, care va ajunge azi, 13 iunie, el rămănând la echipa de club pentru jocurile din barajul de promovare/menținere în Liga 1.

Ieri dimineață, tricolorii s-au antrenat pentru prima oară în formula cu jucătorii ce s-au aflat la prima reprezentativă pentru meciurile cu Norvegia și Malta. Man, Hagi, Băluță Radu și Nedelcearu s-au aflat pe teren la această ședință de pregătire. George Pușcaș, care în meciul din Malta a acuzat crampe musculare pe finalul partidei, a urmat un program special de pregătire la piscina hotelului și în sala de forță.

De asemenea, Ionuț Nedelcearu nu s-a pregătit alături de colegii săi, el așteptând ca masca de protecție ce a fost comandată să îi ajungă, lucru ce se va întâmpla în cursul zilei de azi. Fundașul central a efectuat încălzirea cu lotul, dar apoi s-a antrenat separat.

Vlad Dragomir a vorbit în exclusivitate pentru TVR, postul ce va transmite meciurile de la EURO 2019: “Mă simt foarte bine, sunt alături de un grup unit, cu băieți extraordinari. Avem o stare foarte bună, suntem uniți, ne pregătim bine și așteptăm cu nerăbdare să începem. Cunosc bine echipa Angliei, știu din ce fotbal vin jucătorii lor și pot să vă spun că nu trebuie să ne fie teamă”.

Cei 23 de jucători convocați de Mirel Rădoi la EURO 2019:

Portari: Ionuț Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB)

Fundași: Cristian Manea (CFR Cluj), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alexandru Pașcanu (Leicester City), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)

Mijlocași: Tudor Băluță (FC Viitorul), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 CS), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Florinel Coman (FCSB), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Denis Drăguș (FC Viitorul), Vlad Dragomir (Perugia)

Atacanți: George Pușcaș (Palermo), Adrian Petre (Esbjerg fB), Andrei Ivan (Rapid Viena)

Lista adițională îi cuprinde pe următorii: Mihai Butean (Astra), Deian Sorescu (Dinamo), Denis Ciobotariu (Dinamo), Ricardo Grigore (Dinamo), Andrei Radu (Concordia Chiajna), Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Lorand Fulop (FC Botoșani), Valentin Costache (CFR Cluj), Valentin Gheorghe (Astra).

Leave A Reply

Your email address will not be published.