Ultrașii din facțiunea ”Uniți sub tricolor” explică reacția lor la momentul de reculegere de pe Arena Națională

0 238

Reacția nepotrivită unei părți a galeriei tricolorilor la momentul de reculegere în memoria fiicei fostului selecționer al Spaniei, Luis Enrique a atras critici vehemente din partea presei internaționale. În apărarea lor, suporterii grupați în facțiunea ”Uniți sub tricolor” și-au făcut public punctul de vedere pe propria pagină de facebook.

„Nu că am avea de ce să dăm explicații celor ce comentează din fața tastaturii, însă ținem să precizăm că momentul pirotehnic a fost început înaintea momentului de reculegere. Nu am avut vreo intenție să stricăm un moment solemn ce nu a fost anunțat în prealabil, am avut un moment spontan înaintea începerii jocului pentru a evita veșnica etichetă de «vinovați pentru meciurile cu porțile închise». Acesta este stilul nostru de viață și de manifestare, suntem mereu prezenți, suntem mereu ultra’ și nu ne veți opri niciodată!”, au scris ultrașii în prima postare.

Ei au postat și un al doilea mesaj după ce au fost criticați dur de opinia publică.  „Ne cerem scuze pentru momentul de reculegere ratat, n-am auzit când militarul român mort în Afganistan a fost menționat”.

În urma manifestărilor suporterilor de la meciul cu Spania, 1-2, România riscă să joace cu porțile închise în meciurile cu Norvegia și Suedia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.