Rudi Giuliani: Din Ucraina au fost furați peste 100 de miliarde de dolari!!!

0 272

Avocatul lui Trump, Rudi Giuliani, a făcut o declarație uluitoare despre ce s-a întâmplat cu adevărat în Ucraina timp de 5 ani.

Potrivit publicației Время,(https://vremya.com.ua/politika/4024_advokat-trampa-o-poroshenko-i-ukraine/?fbclid=IwAR1bY3UGjlRKLLHlvR6HajOU5R65NmbZKhbQn_p4rJuBw50JKKzmmUno7x8)fostul primar de New York și avocatul personal al lui Donald Trump, așa cum a promis în câteva rânduri, a început să posteze pe Twitter https://twitter.com/RudyGiulianidovezi că puterea din Ucraina a fost confiscată de administrația fostului președinte american Barack Obama și rețeaua ei de agenți din Ucraina, condusă de ex -presedintele Ucrainei, Petro Poroșenko.

El susține că au fost furate peste 100 de miliarde de dolari și luate în străinătate din Ucraina. „Aceasta este mai mult decât averea lui Bill Gates și Mark Zuckurberg la un loc”, spune Giuliani.

Poroshenko și membrii regimului său nu au fost lăsați doar să fure, ci ceea ce au furat au împărțit cu patronii lor Biden, Clinton și alți membri ai Partidului Democrat. Marfa furată a fost distribuită după principiul: „70% au fost trimise patronilor din Statele Unite, 30% au fost lăsați lui Poroshenko și membrilor regimului său.”

Vicepreședintele SUA, Joe Biden, și președintele Ucrainei, Petro Poroșenko „au preluat puterea, au distrus o țară imensă în centrul Europei și acum încearcă să justifice crimele atroce prin democrație și o schimbare de curs în Ucraina. Aceasta este o înșelătorie, în Ucraina nu s-a produs decât un jaf ”, spune Giuliani.)

Avocatul lui Donald Trump continuă cu declarațiile dure la adresa fostei administrații de la Casa Albă acuzată că îl atacă fără probe pe Donald Trump.

„Budapesta, Kiev, Viena. După sute de ore și luni de cercetări, am adunat martori și documente care dezvăluie adevărul despre acuzarea lui Trump, iar din toate acestea apare nicio infracțiune comisă de Donald Trump ”, a scris Giuliani.

Leave A Reply

Your email address will not be published.