Cristina Neagu (CSM Bucureşti) – Vreau revanşa cu Ferencvaros după înfrângerea din ianuarie

0 237

Handbalista echipei CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a declarat, miercuri, că îşi doreşte foarte mult revanşa în faţa formaţiei maghiare Ferencvaros TC-Rail Cargo Hungaria după înfrângerea din tur din Grupa principală 1 a Ligii Campionilor.

“Mă interesează mai puţin ce se întâmplă în campionatul Ungariei şi pe ce poziţie este Ferencvaros. Eu vreau să ne luăm revanşa în faţa lor pentru că în ianuarie, la începutul grupelor principale, echipa noastră a suferit cea mai severă înfrângere de când joacă în Liga Campionilor. Aşa că vineri va fi un meci revanşă, dar şi un meci important pentru că avem nevoie de puncte. Fiecare meci pentru noi e ca o finală. Atâta vreme cât reuşim să facem lucruri împreună ca o echipă putem obţine victorii mari, cum am făcut cu Vipers şi Metz”, a spus ea.

Neagu a menţionat că nu a ezitat când a luat decizia de a-şi prelungi contractul pe încă două sezoane cu CSM Bucureşti. “Sunt mai multe motive pentru care am prelungit contractul. Sunt fericită să joc în România, în faţa fanilor din ţară unde primesc foarte multă dragoste. Bineînţeles, îmi doresc foarte mult să câştig Liga Campionilor cu CSM Bucureşti. Nu a fost o decizie dificilă, nu am discutat cu alte echipe. Nu am stat prea mult gânduri, au fost discuţii scurte şi mi-am dat seama că vreau să rămân aici”, a precizat ea.

Referitor la numirea suedezului Per Johansson ca antrenor secund, Cristina Neagu a declarat: “Adi avea nevoie de un secund pentru că nu i-a fost nici lui uşor să rămână în postura de principal, practic singur… El are o relaţie foarte bună cu Per Johansson, şi-a dorit ca Per să vină alături de noi. Noi îl cunoaştem dinainte, avem şi noi o relaţie bună cu el, aşa că din punctul ăsta de vedere este foarte OK pentru echipă”.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, vineri, de la ora 18:30, formaţia maghiară Ferencvaros TC-Rail Cargo Hungaria, într-o partidă contând pentru Grupa principală 1 a Ligii Campionilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.