Companiile cu capital străin din China și-au reluat activitatea

0 263

Companiile cu capital străin și capital mixt din China și-au reluat una după alta activitățile. Printre acestea și firma Mercedes Benz de la Beijing, care alături de mai multe companii, a manifestat încredere deplină în realizarea obiectivului de producție prevăzut.

Firma Mercedes Benz și-a reluat activitatea în 10 februarie. Angajații s-au întors la muncă, toate fabricile urmând să ajungă la producția normală și să-și continue toate proiectele. China este o piață importantă pentru Grupul Daimler. Anul trecut, numărul de autovehicule Mercedes Benz vândute pe piața chineză a fost de 70.000, de două ori mai mult decât cel de pe piața americană.

Responsabilul pentru investiții străine din Ministerul Comerțului din China, Zong Changqing, a declarat joi la Beijing că guvernul chinez va promova serviciile și va întări sprijinul acordat companiilor cu capital străin, în timp ce va continua să luptă împotriva epidemiei.

În prezent, guvernul chinez studiază luarea de politici și măsuri în ce privește lărgirea și mai mare a deschiderii, să extindă accesul investițiilor străine pe piața chineză, ca să întărească încrederea investitorilor străini în a investi și a desfășura activități pe termen lung în China.

Leave A Reply

Your email address will not be published.