Petrea (FCSB) – Indiferent de locul în clasament, un meci cu Dinamo e un derby

0 337

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că meciurile cu Dinamo, din Liga I şi Cupa României vor fi considerate derby-uri, indiferent de poziţia ocupată de adversară în clasamentul primei divizii.

“Aşteptăm cu interes mare meciurile cu Dinamo. Indiferent de poziţia în clasament, un meci contra lui Dinamo este un derby şi cred că toată lumea conştientizează acest lucru. Din păcate nu putem beneficia de aportul suporterilor în tribune, să fie alături de noi, însă vom încerca să facem totul să ne calificăm mai departe şi în campionat să câştigăm meciul împotriva lor. Dar până atunci mai avem alte meciuri la care trebuie să ne gândim”, a declarat Petrea.

Echipa de fotbal FCSB va întâlni formaţia rivală Dinamo într-o partidă din faza optimilor de finală ale Cupei României, conform tragerii la sorţi care a avut loc, marţi, la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

Partidele din cadrul optimilor Cupei României se vor disputa la 10 februarie, de la ora 13:30, cu excepţia celor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Derby-ul Dinamo – FCSB, din cadrul etapei a 21-a a Ligii I, este programat pentru 3 martie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.