Ministrul Eduard Novak spune că Stadionul Arcul de Triumf va fi funcţional la 1 mai

0 343

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a precizat că instituţia pe care o conduce “se luptă” în acest moment să obţină avizele de funcţionare a Stadionului Arcul de Triumf, care speră să devină operaţional de la 1 mai.

“Noi ne zbatem pentru avize în momentul actual şi ne planificăm ca la 1 mai să îi dăm drumul, cam ăsta ar fi termenul. Eu vreau să dăm drumul atunci când suntem pregătiţi şi cu hotelul, şi cu recuperarea, şi cu stadionul, cu toate, ăsta este planul”, a afirmat Eduard Novak.

Referitor la nemulţumirile echipei naţionale de rugby, care este obligată să se antreneze pe terenuri precare, Novak a spus că nu este vorba de rea-voinţă, ci de respectat legile în vigoare: “Noi ne zbatem pentru avize, totuşi un stadion care trebuie intabulat, trebuie cadastru, trebuia viza de la pompieri, o grămadă de chestii. Nu e ca şi cum s-a construit şi gata. Pot veni nemulţumiri, dar hai să fim serioşi, trebuie să luăm în considerare legile şi birocraţia din România. Noi ne luptăm pe toate fronturile ca să obţinem avizele, nu e vorba de altceva”.

În următoarele partide din Rugby Europe Championship, România va întâlni Georgia (27-28 martie, în deplasare) şi Belgia/Olanda (3-4 iulie, acasă).

Leave A Reply

Your email address will not be published.