Voiculescule, pleacă, ești nesimțit!

0 439

Bolnavii de Covid sunt ingropați ca niște animale, dezbrăcați, în saci de plastic, cu hainele puse la rândul lor într-o pungă din plastic, inchisă, sigilată. Ca pe vremea holerei acum mai bine de 100 de ani. Lumea a înghițit umilința asta că deh, pandemie, covid, plm.

Dar, să existe un document oficial semnat de specialiști, reprezentanți ai cultelor, document care prevede că bolnavii trecuți la cele veșnice din cauza covidului pot fi înmormântați creștinește respectând ritualul religiei din care face parte și tu ministrul sănătății să refuzi să semnezi actul respectiv este de porc. Este revoltător ca un sinistru vremelnic ajuns ministru, cu acte dubioase de studii să umilească peste 24.000 de familii care au avut de suferit în urma acestui virus. Este dezatsruos pentru acest guvern că un necia nimeni a umilit în ultimile 3 saptamani peste 2500 de familii care își puteau îngropa pe cei trecuți la cele veșnice normal, creștinește.

Este degradant pentru acest păduche să-i umilească pe cei decedați care ar fi vrut sau ar fi avut dreptul să primească o împărtășanie sau un cuvânt bun din partea duhovnicului, preot, pastor sau predicator. Este strigător la cer că un ateu sinistru să scuipe cu flegmă puturoasă pe un popor și așa destul de umilit de o gașcă de incompetenți care a dus poporul român la disperare.

De ce bă Voiculescule, fiu de securist împuțit să nu își îngroape familiile morții creștinește? Pentru că ești ateu, pentru că voi, ăștia de la usere nu ați pus mâna pe Biblie când ați rostit un jurământ de credință? Bă nesimțitule, e treaba ta, poți să fii ateu, să crezi în extratereștri, în puterea viermilor, în euglena verde, în cine puii mei vrei tu, e treaba ta, îți respectăm deczia și crezul. Dar de ce îți bați joc bă de o țară întreagă, de zeci de mii de familii?

Dar de ce bă nu vrei să semnezi? Îți provoacă coșmaruri faptul că un preot, pastor sau predicator poate să oficieze ritualul înmormântării, că cel răposat poate fi îmbrăcat așa cum spune tradiția așa-i?Te roade, te macină, ai insomnii ateule!!! Din cauza asta nu vrei să semnezi. Dar vei semna, că nu ai încotro!!!

Documentul prezentat de Mihai Gâdea, în această după amiază la Antena 3 este dovada nesimțirii, sfidării, aroganței cu care ăștia de sus conduc sau așa ar trebui să o facă, țara. Este dovada tristă că ei fac ce vor, că se pișă pe lume, credință, tradiție. Îi doare în cur de oameni.

Semnează bă documentul și pleacă. Și ia cu tine și scufița roșie și aiurită care se joacă de-a secretarul de stat!

”Am prezentat informația potrivit căreia toate cultele din România, sunt 18 culte, Biserica Ortodoxă Română, Biserica Catolică, toate cultele protestante, neoprotestante, dar aici nu e vorba doar de creștini, dar absolut toate cultele din România au convenit împreună cu doctorul Raed Arafat, care a fost un foarte mare susținător al schimbării acestui document. Absolut toate cultele din România au avut două discuții cu doctorul Arafat, care a zis că da, protocolul de înmormântare trebuie schimbat, sunt de acord cu asta, și de trei săptămâni acest document este blocat de Vlad Voiculescu și mai ales de doamna Andreea Moldovan, secretar de stat. – Mihai Gâdea, Antena 3

“Este o totală lipsă de respect, față de om, de demnitatea lui și mai ales, cei ce nu au credință parcă îi invidiază pe cei ce au credință. Acestea sunt reguli ale credinței și ale tradiției noastre. Nu trebuie să fie încălcate. Se cuvine, cât de urgent, să fie rezolvată această problemă.

Prea mult au fost înjosiți românii și nu li s-au aplicat regulile credinței lor, din aceste motive înguste, fără logică și fără orizont. Nu trebuie să se mai tolereze așa ceva. (…) Omul are o demnitate chiar și după ce a murit.

În legile organice există această prevedere ca oamenii să nu fie tratați sub nivelul celor necuvântătoare cum au fost tratați până acum. Mi s-au plâns creștinii! Trebuie să aducem oamenii la demnitatea lor! Demnitatea oamenilor continuă și după moarte, pentru că trupul este sortit învierii, după credința noastră.

Nu ne batem joc de omul care moare ca să învieze. De aceea îl îmbrăcăm în hainele cele bune pe cel care pleacă. (…) Avem o tradiție de 2.000 de ani care nu trebuie călcată în picioare. Personal m-aș duce la domnul ministru și domnul prim-ministru și domnul președinte trebuie să ia aminte că trebuie să ne respecte demnitatea.

Trebuie să vedem în cei ce ne cârmuiesc niște oameni care ne respectă, nu niște oameni care ne amendează, ne sfidează, ne dezbracă de demnitatea noastră și nu au respect și grijă de sufletele,  de tradițiile și de istoria noastră”, a declarat ÎPS Teodosie la Antena 3.

Leave A Reply

Your email address will not be published.