Centrul de vaccinare ”din mașină” de lângă Ploieşti se redeschide peste o săptămână

0 465

Centrul de vaccinare anti-COVID-19 de tip ”din mașină” care a funcţionat în ultimul weekend al lunii mai în parcarea unui centrul comercial de lângă Ploieşti se va redeschide săptămâna viitoare, a anunţat, joi, Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova.

Potrivit sursei citate, centrul va fi deschis în perioada 17-20 iunie în acelaşi spaţiu în care a funcţionat anterior, aici fiind aşteptate persoanele care trebuie să facă rapelul, dar nu numai.

Vaccinul folosit va fi cel produs de compania Pfizer BioNTech, iar programul de imunizare va fi în fiecare zi în intervalul 08,00-20,00.

Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta în parcarea agentului economic, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate sau paşaport).

În cadrul etapei anterioare, la centrul drive through din Prahova au fost imunizate 1.307 persoane.

Evenimentul este organizat de Instituţia Prefectului Prahova, Consiliul Judeţean Prahova, Primăria comunei Blejoi, în parteneriat cu Ploieşti Shopping City, dar şi cu sprijinul Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, ISU Prahova, IPJ Prahova, IJJ Prahova, SAJ Prahova şi STS.

Leave A Reply

Your email address will not be published.