Spaniolul Mateu Lahoz va arbitra meciul Macedonia de Nord – România, din preliminariile CM 2022

0 424

Spaniolul Antonio Miguel Mateu Lahoz, arbitrul ultimei finale a Ligii Campionilor, va conduce meciul dintre naţionalele României şi Macedoniei de Nord, care va avea loc pe 8 septembrie, la Skopje, pe Tose Proeski Arena, de la ora 21:45, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, a anunţat, marţi, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

Antonio Miguel Mateu Lahoz, arbitrul finalei câştigate de Chelsea pe 29 mai (1-0 cu Manchester City), va fi ajutat de conaţionalii Pau Norbert Cebrian Devis şi Roberto Diaz Perez Del Palomar, în vreme ce al patrulea oficial va fi Jose Luis Munuera Montero.

Arbitru VAR a fost delegat Juan Martinez Munuera, iar arbitru asistent va fi Diego Barbero Sevilla.

Ibericul a mai condus două meciuri ale unor echipe de club din România.

Pe 1 decembrie 2011, arbitra meciul dintre Schalke 04 şi Steaua (2-1), din grupele Europa League, iar pe 1 august 2012 a oficiat la centru la partida dintre Fenerbahce şi FC Vaslui (1-1), din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Meciul Islanda – România, care va avea loc pe 2 septembrie (ora 21:45), pe stadionul Laugardalsvollur din Reykjavik, va fi condus de o brigadă din Belarus, cu Aleksei Kulbakov la centru, în timp ce meciul România – Liechtenstein, din 5 septembrie (ora 21:45), pe Arena Naţională din Bucureşti va fi arbitrat de o brigadă feminină din Ucraina, cu Katerina Monzul la centru.

În grupă, după trei etape, pe primul loc se află Armenia (9 puncte), urmată de Macedonia de Nord (6), Germania (6), România (3), Islanda (3) şi Liechtenstein (0).

Leave A Reply

Your email address will not be published.