Galeria Universității Craiova nu va părăsi stadionul la ora 21.00! ”Gata cu mascarada!”

0 486

Liderii Peluzei Nord Craiova au precizat că la meciul de mâine cu FCSB (Steaua) vor refuza să părăsească stadionul la ora 21.00, oră stabilită de o decizie a Guvernului României. Universitatea Craiova primește vizita celor de la FCSB, duminică, 28 noiembrie, ora 20.15, în etapa a 17-a din Liga 1

𝗢𝗽𝗿𝗶𝘁𝗶 𝗺𝗮𝘀𝗰𝗮𝗿𝗮𝗱𝗮, 𝗳𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗻𝘂 𝗲 𝘀𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹 𝗧𝗩! 𝗔𝗷𝘂𝗻𝗴𝗲!

Am respectat și susținut pe toată perioada pandemiei măsurile propuse de specialiști, dar deja ce se întâmplă acum nu mai are legătură cu măsurile elementare, logice, de prevenire a răspândirii Covid-19, ci doar cu voința unor indivizi și a unor entități care își urmăresc interesele personale.

Prin noile măsuri nechibzuite luate de reprezentații statului român, am ajuns în situația în care o societate comercială, cea care deține drepturile TV, să stabilească ce suporteri pot să își susțină echipa de pe stadion și ce suporteri sunt obligați să le devină lor telespectatori. Am ajuns în situația în care o societate comercială care are ca unic scop profitul să fie mai presus de lege și să închidă stadioane doar printr-o simplă programare a unui meci, crescându-și astfel audiența. De aici se deschide si o adevărată cutie a pandorei, echipele protejate de forurile fotbalistice și televiziuni, cum este și cazul de față al FC FCSBului, pot să ceară efectiv ca în deplasările grele să fie programate la ore la care nu este permis accesul spectatorilor.

Soluții echitabile sunt multe și au fost la îndemână întotdeauna: programarea tuturor meciurilor cu spectatori indiferent de oră, interzicerea desfășurării evenimentelor sportive în intervalul orar în care nu este permis accesul publicului de către guvern, programarea de către televiziuni și LPF a tuturor meciurilor astfel încât să se încheie până la ora 21. Doar voință nu există.

În aceasta situație suntem obligați să luam atitudine și să spunem STOP MASCARADEI! Indiferent de ce decizie o să se ia pentru meciul de mâine, Peluza Nord anunță că o să fie prezentă pe stadion și îi invităm pe toți suporterii Științei să faca la fel, cu condiția să respecte cerințele actuale de acces (vaccin sau trecut prin boală).

Indiferent de consecințe, Știința nu va fi singură mâine pentru acest meci decisiv, iar responsabili pentru eventualele incidente sunt cei care pot prin voința proprie să le evite: reprezentanții guvernului, deținătorii drepturilor TV și LPF. Iar dacă oficialii o să întrerupă meciul pentru că în tribune se vor afla spectatori, nu o să facă decât să demonstreze care a fost scopul programării partidei la această oră, și anume favorizarea echipei oaspete, FC FCSB.

Vă asigurăm ca dacă meciul nu se va putea vedea pe stadion, o sa facem tot ce tine de noi sa nu se vada nici la televizor.

𝗦𝗧𝗜𝗜𝗡𝗧𝗔 𝗡𝗨 𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗔𝗟 𝗧𝗩!

𝗣.𝗦. 𝘊𝘶 𝘢𝘤𝘦𝘢𝘴𝘵𝘢 𝘰𝘤𝘢𝘻𝘪𝘦 𝘪𝘯𝘷𝘪𝘵𝘢𝘮 𝘳𝘦𝘴𝘵𝘶𝘭 𝘱𝘦𝘭𝘶𝘻𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘥𝘪𝘯 𝘵𝘢𝘳𝘢 𝘭𝘢 𝘰 𝘢𝘤𝘵𝘪𝘶𝘯𝘦 𝘤𝘰𝘰𝘳𝘥𝘰𝘯𝘢𝘵𝘢 𝘪𝘮𝘱𝘰𝘵𝘳𝘪𝘷𝘢 𝘵𝘦𝘭𝘦𝘷𝘪𝘻𝘪𝘶𝘯𝘪𝘭𝘰𝘳, 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘢 𝘪𝘯𝘥𝘪𝘷𝘪𝘥𝘶𝘢𝘭 𝘰 𝘧𝘢𝘤𝘦𝘮 𝘥𝘦 𝘢𝘯𝘪 𝘥𝘦 𝘻𝘪𝘭𝘦 𝘧𝘢𝘳𝘢 𝘯𝘪𝘤𝘪𝘶𝘯 𝘧𝘦𝘭 𝘥𝘦 𝘴𝘶𝘤𝘤𝘦𝘴.

Leave A Reply

Your email address will not be published.