Rusia: Maria Zaharova califică drept fake news informaţiile despre evacuarea cetăţenilor americani din Ucraina

0 467

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a calificat informațiile postului de televiziune CNN despre evacuarea cetățenilor americani din Ucraina, din cauza unor informații despre presupusa posibilă „invazie” a Federației Ruse în țară, drept imitație de o ”scurgere” de informații și gunoi din categorie fake.

”Patimile pentru Ucraina” cresc turații, ridicând fanteziile nesănătoase privind „agresiune rusă” la nivelul unor convulsii. Washingtonul tocmai a efectuat încă o !scurgere” de informații pe această temă. Sau, mai degrabă, aruncarea gunoiului de natură fake: „autoritățile americane studiază posibilitatea evacuării cetățenilor americani din Ucraina pe fondul unor rapoarte despre o presupusă potențială ”invazie rusă”, relatează CNN, citând surse”. Cunoaștem aceste „surse CNN”, – a scris Zaharova pe canalul său de Telegram.

Anterior, postul de televiziune CNN a transmis că autoritățile americane studiază posibilitatea și modalitățile de evacuare a cetățenilor americani din Ucraina în legătură cu informații despre o presupusă invazie rusă în pregătire, precum și pentru a nu eșua cu evacuarea, ca în Afganistan, scrie Rambler.

Leave A Reply

Your email address will not be published.