Situația pe frontul de la Harkov la 12 martie

0 417

Contrar a ceea ce ne spune presa, orașele reședințe de raion sau regiuni din estul Ucrainei au mai mulți militari ucrainieni în ele decît civili. Orășelul Sumî este pregătit din timp pentru apărare și are o garnizoană de peste 6.000 de militari și voluntari din Sectorul de Dreapta, cu suficiente muniții . De aceea rezistă și acum încercuit fiind.

La sud de Sumî avem un nod de comunicații foarte important, localitatea Ahtîrka. Apărată și ea de 3.000 de militari ucrainieni și luptători SBU ( securitatea ucrainiană ).

Efectivele apărătorilor HarKovului sunt 7-8 brigăzi, adică echivalentul unui Corp de Armată ( 30.000 de militari, luptători SBU și voluntari naționaliști ).

Pe localitatea Ciugaev din estul Harkovului se sprijină flancul estic al apărării orașului. Ciuaev a fost încercuit și cu greu cucerit de ruși, de la o brigadă specială SBU ucrainiană.

Să omori 1.000-10.000 de oameni la grămadă, e foarte ușor și la armamentul clasic de azi, o poți face în cîteva ore și operația din Ucraina ar fi durat mai puțin de 24 de ore. Numai că rușii cercetează din aer dispunerea armamentului ucrainian și îl lovesc cu armele care au precizia cea mai mare. Limitînd pierderile de vieți omenești.

Leave A Reply

Your email address will not be published.