România joacă acasă la #U21Euro! Nu rata meciurile de la București!

0 535

România va găzdui Campionatul European UEFA Under 21 în perioada 21 iunie – 8 iulie. Și, evident, vom juca acasă! Toate meciurile Echipei Naționale se vor desfășura pe stadionul Steaua, iar pe 18 octombrie, după tragerea la sorți de la Ateneul Român, vom afla grupa în care va evolua reprezentativa noastră.

Conduși de pe bancă de Mirel Rădoi în 2019, jucătorii Echipei Naționale U21 au avut un traseu de neuitat în grupele turneului final disputat în Italia. Cu victorii în meciurile cu Anglia și Croația și un egal cu Franța, tricolorii s-au clasat pe primul loc de grupă. În faza semifinalelor, Germania s-a impus cu scorul de 4-2, însă energia și dăruirea jucătorilor români a adus mii de spectatori pe stadioanele din Italia, cât și o mulțime de români în fața televizoarelor.

În 2023 vom juca toate meciurile din grupe acasă, iar aportul suporterilor poate să fie decisiv pentru evoluția echipei. Cu o capacitate de 31.254 de locuri, stadionul Steaua a fost inagurat în 2021 și este pregătit pentru a fi luat cu asalt de fanii români de pretutindeni, dornici să încurajeze Naționala U21 în drumul către victorie.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.