Lovitură masivă cu pînă la 100 de rachete rusești asupra infrastructurii Ucrainei

0 518

De data aceasta, obiectivele nu au fost doar instalațiile energetice, ci și pozițiile apărării AA ucrainiene . Ca și data trecută, pentru a identifica locația bateriilor de apărare AA, rușii au lansat mai întâi ținte false. După care au neutralizat bateriile de rachete AA, recent descoperite.

La Kiev au fost cel puțin 4 lovituri, o întreprindere industrială din districtul Goloseevsky, un obiect necunoscut în districtul Darnytskyi și 2 pe un sistem de apărare aeriană S-300 al capitalei.

În regiunea Odesa au fost cel puțin 5 lovituri. O rachetă de croazieră a distrus bateria de apărărare AA din zona Aleksandrovka. Alta a lovit Brigada 160 rachete AA din Radostnoye. O lovitură a fost înregistrată la substația 330 kV din Usatovo.

La Harkov au avut loc cel puțin 5 lovituri . Transportul electric, inclusiv metroul, s-a oprit complet în oraș, iar încălzirea, apa caldă și rece au dispărut în unele zone. Una dintre țintele cel mai probabil a fost centrala termică CHPP-3 de lângă uzina militară Turboatom din districtul Nemyshlyansky. Și atelierele Turboatom par să fi fost lovite.

În Lvov , localnicii au raportat cel puțin 3 lovituri, după care electricitatea a fost aproape complet pierdută în oraș, transportul nu a funcționat. O rachetă de croazieră a fost filmată în zbor din satul Ternovitsa , lângă care se află terenul de antrenament Yavorovsky , unde sunt antrenați mercenari străini.

Cel puţin două rachete au lovit regiunea Ternopil, substația Ternopilska de 330 kV și o uzină de reparații militare.

Explozii au avut loc și în apropiere de Mirgorod , în regiunea Poltava, unde se află aerodromul militar al Forțelor Aeriene Ucrainene și stația electrică de 330 kV.

O lovitură de rachetă a fost înregistrată asupra unui obiectiv neidentificat din regiunea Cernihiv. Nu există informații exacte despre exploziile din regiunile Zhytomyr și Ivano-Frankivsk. În regiunile Vinnitsa, Sumi și Hmelnițki , sistemele de rachete AA ucrainiene au funcționat. Nu au existat lovituri în regiunea Dnipropetrovsk.

Leave A Reply

Your email address will not be published.