Profeții despre Ucraina

0 675

Cel mai probabil, conflictul armat din Ucraina se va încheia în cursul acestui an, în prima sa jumătate. Iar ofensiva armatei ruse și succesele care vor fi obținute în timpul acestei operațiuni militare vor pune capăt conflictului. Oricare ar fi ele, orice succes va aduce sfârşitul conflictului mai aproape.

Dacă adversarii Rusiei au suficientă inteligență și responsabilitate pentru a intra în negocieri înainte ca armata rusă să decidă pe teren această problemă, atunci va fi un succes parțial rus, care va duce însă la înfrângerea completă a Occidentului, a Statelor Unite și a ceea ce s-a numit Ucraina.

Dacă nu sunt prudenti, aceasta va fi victoria finală a armatei ruse, fără negocieri. O victorie pe câmpul de luptă. Și atunci lucrurile se schimbă.

Un alt guvern va fi instalat pe teritoriul Ucrainei. Dar nu va mai fi o Ucraină așa cum o știam pentru că o parte din ea va fi a Rusiei. Va rămâne un ciot, un stat nou, mai puțin potent dar nu ultra-naționalist, nu pro-nazist, nu pro-occidental. Va fi un teritoriu absolut neutru.

Yaakov Kedmi, expert în geopolitică

Leave A Reply

Your email address will not be published.