Serghei Lavrov : „Evenimentele din Georgia seamănă foarte mult cu maidanul de la Kiev”

0 807

Nu există nicio îndoială că proiectul de lege privind înregistrarea acelor organizații neguvernamentale care primesc finanțare străină echivalentă cu doar 20% din bugetul lor a fost doar un pretext pentru o încercare de schimbare a puterii, cu forța. Pentru că guvernul refuză să se alăture sancțiunilor SUA împotriva Rusiei, susținând relațiile economice și comerciale cu Rusia, în special aprovizionarea cu gaze.

❗️Pentru încălcarea unei legi similare în Statele Unite există o amendă de până la 250.000 de dolari și o pedeapsă cu închisoare de până la 5 ani”, a spus Lavrov.

❗️Opoziţia georgiană nu numai că are voie, ci este obligată să facă tot ce vrea, dar în Moldova, protestele împotriva actualului guvern sunt subversive pentru că, în timp ce opoziţia georgiană reflectă interesele occidentale, opoziţia din Moldova reclamă scăderea nivelului de trai și puterea de cumpărare a cetățenilor. Așadar vorbim de standarde duble, întrucât interesele occidentale sunt reprezentate în Moldova de guvern și președinte.

❗️Diplomatul Nr 1 al UE, Josep Borrell a afirmat că legea pe care o susținea partidul Visul Georgian contrazice valorile europene și este un obstacol în calea aderării Georgiei la Uniunea Europeană. Aceasta ipocrizie este evidentă, a spus Lavrov.

Leave A Reply

Your email address will not be published.