Istvan Kovacs va arbitra semifinala Ligii Naţiunilor dintre Olanda şi Croaţia

0 448

Arbitrul român Istvan Kovacs a fost desemnat de UEFA să oficieze de la centru semifinala Ligii Naţiunilor dintre Olanda şi Croaţia, a anunţat, luni, Federaţia Română de Fotbal, pe site-ul oficial.

Kovacs va fi ajutat la cele două linii de arbitrii asistenţi Vasile Marinescu şi Mihai Artene.

„În această săptămână vor avea loc meciurile din cadrul semifinalelor UEFA Nations League, la unul dintre acestea urmând a oficia o brigadă de arbitri din România. Astfel, partida dintre Ţările de Jos şi Croaţia a fost încredinţată de către forul continental lui Istvan Kovacs, care va fi ajutat la cele două linii de către arbitrii-asistenţi Vasile Florin Marinescu şi Mihai Ovidiu Artene, cel de-al patrulea oficial fiind Halil Umut Meler (din Turcia). În camera VAR se vor afla Bastian Dankert şi Soren Storks (ambii din Germania), întreaga brigadă de arbitri fiind supervizată de către Gianluca Rocchi (din Italia). Delegat de joc din partea UEFA a fost desemnat Mark Blackbourne (Marea Britanie)”, a anunţat FRF.

Partida dintre Olanda şi Croaţia va avea loc miercuri, 14 iunie, de la ora 21:45, la Rotterdam, pe stadionul Feijenoord De Kuip.

În cealaltă semifinală, se vor întâlni, o zi mai târziu, de la aceeaşi oră, la Enschede, pe FC Twente Stadion, echipele reprezentative ale Italiei şi Spaniei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.