FCSB a câştigat la Galaţi în Superligă, 2-0 cu Oţelul

0 504

FCSB a învins-o pe nou-promovata Oţelul Galaţi cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, în deplasare, într-un meci din etapa a treia a Superligii de fotbal.

FCSB a obţinut a treia victorie consecutivă prin golurile marcate de Octavian Popescu (40) şi Andrea Compagno (90+1).

Florinel Coman a ratat un penalty în min. 61, şutul său fiind apărat de portarul Relu Stoian.

Oţelul rămâne fără victorie după trei etape, având două puncte.

REACȚII DUPĂ MECI:

🎙„Aveam nevoie foarte mare de acest gol, mai ales că începuseră să apară niște critici. Sunt bucuros că am ajutat echipa să ia cele trei puncte. Eu zic că m-am descurcat bine și unde am fost folosit în repriza a doua (n.r. – postul său a fost schimbat după pauză, după intrarea lui Coman). Am făcut un meci bun, ce pot spune?

Nu am putut juca în primele meciuri, am fost suspendat, am avut și o accidentare la gleznă, pe care o am de acum trei luni, de la echipa națională. Nici acum nu sunt la capacitate maximă, dar dau totul pentru a reveni la forma în care am fost. Suntem pe drumul cel bun, avem moralul ridicat, așteptăm returul cu bulgarii și trebuie să mergem mai departe.

Încerc să iau criticile care mă ajută, am văzut niște aiureli la televizor ieri… Nu mai are rost să vorbesc. Încerc să iau ce e mai bun din critici”, a spus Tavi Popescu, la microfonul Digi Sport.

🎙Nu pot să zic că a fost o victorie norocoasă. Îmi felicit jucătorii pentru efort, nu a fost o victorie ușoară. Am întâlnit un adversar greu, care se apără foarte bine. Puteam înscrie mai multe goluri, ca să terminăm meciul.

Tavi Popescu este un jucător important, cu o mare calitate și ne-a lipsit în primele două etape. Avem nevoie de totul lotul, toți jucătorii vor avea șansa lor. Jucătorii nu sunt niște mașinării și nu pot evolua în fiecare meci. Avem un lot numeros, jucători de calitate și oricine intră trebuie să își facă treaba.

Atunci când câștigăm, înseamnă că facem ceea ce trebuie, victoria este cea mai importantă. I-am spus lui Chiricheș că a fost foarte bine, pentru primul meci, și nu am vrut să riscăm nimic. Nu voiam să îl pierdem pentru viitor”,  a spus Ellias Charalambous, antrenorul roș-albaștrilor..

🎙A fost un teren dificil, aici, la Galați. Îmi aduc aminte din anii trecuți, același stil, o echipă agresivă, arțăgoasă. Poate am fi putut sa jucăm mai bine, să pasăm mai mult. Personal, după două luni, cred că a fost ok. Am avut emoții normale, dar am fost concentrat, setat pe meciul ăsta și cred că nu au fost probleme.

Pot spune că m-am trezit într-o altă realitate, dar trebuie să mă obișnuiesc, știu treaba asta și vreau să mă acomodez cât mai repede la mentalitatea de aici.

Nu e dură realitatea, dar trebuie să încerc să ma reobișnuiesc. Am trăit așa niște momente când am ieșit… Au fost anumite persoane, anumite înjurături gratuite, fără sens, dar în rest a fost ok. Sunt fericit că suporterii FCSB-ului mă apreciaza, ne bucurăm că i-am răsplatit cu această victorie”, a spus Vlad Chiricheș la microfonul Digi Sport.

SC Oţelul Galaţi – FC FCSB 0-2 (0-1), Stadion Oţelul – Galaţi

Au marcat: Octavian Popescu (40), Andrea Compagno (90+1).

Florinel Coman (FCSB) a ratat un penalty în min. 61 (a apărat Relu Stoian).

Oţelul Galaţi: R. Stoian – S. Rus, Yabre, I. Varela, Zhelev (Panait ’46) – Jardan (Bodişteanu ’56), I. Neagu (Zivulic ’63), D Silva -Al. Pop (Ursu ’63), Fatai (Cârjan ’56), Cisotti. Antrenor: Dorinel Munteanu

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş (Haruţ ’63), Ov. Popescu – Edjouma (Olaru ’46), Şut (Compagno ’64), Djokovic – Cordea (Miculescu ’80), Băluţă (Coman ’46), Oct. Popescu. Antrenor: Elias Charalambous
Cartonaşe galbene: Jardan ‘45+2, Rus ‘90+4 / Pantea ’67, Compagno ‘70
Arbitru: Iulian Dima (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Florin Pucheanu (Ulmi/Dîmboviţa); al patrulea oficial: Vlad Baban (Iaşi)

Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) – CCA, Iuliuss Nemţeanu (Ghermăneşti/Ilfov) – LPF

Leave A Reply

Your email address will not be published.