TAROM introduce două curse speciale care leagă Bucureștiul de Frankfurt

0 352
Zbor special pe data de 26 Iunie, cu întoarcere pe 27 Iunie înapoi acasă, dă aripi fanilor echipei naționale pentru a încuraja direct echipa, din tribunele stadionului.

În contextul în care, pe data de 26 Iunie, pe stadionul din Frankfurt, România va juca meciul cu Slovacia care închide grupa E a Campionatului European, TAROM a pus la dispoziția suporterilor echipei naționale a României două curse dedicate.

Astfel, pe 26 Iunie, zborul special TAROM RO1301 va decola de la Otopeni la ora 08.50 și va sosi la Franfurt la 10.30 (ora locală).

Pe data de 27 Iunie, cursa RO1302 va pleca din Frankurt la 11.30 și va reveni acasă cu suporterii, pe Otopeni, la ora 14.55 (ora locală a României).

Biletele la aceste două curse speciale dedicate fanilor Generației de Suflet a fotbalului românesc care își doresc să trăiască fiecare clipă a meciului alături de echipa naționalei sunt puse în vânzare acum, direct pe site-ul companiei www.tarom.ro

În contextul general al atmosferei EURO 2024, dar mai ales în cel special al meciului României, Tarom vine în sprijinul fanilor echipei naționale cu două curse dedicate, astfel încât toți cei care vor să fie efectiv alături de fotbaliști, să poată cânta alături de ei imnul național, să îi încurajeze și să le arate suportul pe tot parcursul meciului.

Suporterii au și șansa se a prinde ultimele bilete pentru partida cu Slovacia. UEFA le va pune în vânzare cu două zile înainte de meci, adică pe 24 iunie.

Despre TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Transportatorul Național al României deține o flotă de 18 aeronave și are în portofoliul său un număr de 70 de destinații operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Leave A Reply

Your email address will not be published.