Vino-ncoa seară de poezie și muzică live

0 143

        În avalanșa de știri negativiste, lucruri bune se petrec încă și sunt realizate de oameni buni.

         Nu toți oamenii valoroși pleacă din România și uită. Unii se mai și întorc. De ce? Pentru ce? Pentru nevăzute resorturi intime ce îi pun în legătură cu acest spațiu românesc. Marius Leordeanu este unul dintre ei. Profesor asociat la universitatea din București specializat în robotică, revenit în țară după 10 ani de studii petrecuți în Statele Unite. Un volum de poezii, simultan interpret și compozitor de muzică electronică. Lansarea volumului  de poezii „Povestea unui cuvânt”.  E un volum altfel, desprins de trand-urile la modă.

        Alții cum ar fi Cătălina Sandu inițiază în permanență  ceva pentru ceilalți. Absolventă a Facultatății de Știința și Protecția Mediului, masterat în același specializare. Membră a trupei de teatru „Acting Monkeys” condusă de  Ștefan Gheorghică.  Cătălina se simte bine dăruind. Profund, din inimă. Artistă prin excelență, se validează pe sine doar atunci când oferă, din suflet pentru suflet. Noi, ceilalți, auditoriul, trebui să știm să primim doar.

        Bucuria lor constă în a dărui, a noastră în a primi.

        E o întâlnire care ne rupe dintr-un flux cotidian, permițându-ne să fim altfel să receptăm altfel realitatea din jurul nostru.

        Un astfel de eveniment ni se propune vineri ora 20.30 la  Invest Cafe, strada Republicii numărul 7. Sunteți invitați cu toții.

        Este poezie recitată de Cosmin Porumb, Oana Hostiuc, Cătălina Sandu, toate membre ale cenaclului literar „Vox Napocensis”, coordonat de domnul Victor Măruțoiu  și muzică live în interpretarea lui Darius Coltan, absolvent al Conservatorului Gheorghe Dima  la voce și Varga Andras chitară rece.

         Lansare de carte Cătălina Sandu „Curcubeu între suflet și minte”. O trăire feminină autentică și ironică pe alocuri.

         Poezie și muzică.

         Feeling good together.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.