S-a aflat! Extratereștrii au incendiat rampa privată de gunoi a Clujului!

0 157

            Filmulețul pus la dispoziție de administratorii Salprest Rampă celor dispuși să investigheze cauzele incendiului, atât autorităților abilitate cât și colegilor de la Ziua de Cluj, ne-a pus pe gânduri. Ca atare Public News s-a implicat într-o acțiune de anvergură, implicând toate resursele de care dispune pentru aflarea adevărului cu privire la asasinii-piromani ai gunoaielor cetățenilor județului Cluj. Astfel, am aflat că depozitul temporar de stocare de la Salprest Rampă a fost proiectat după modelul ranchului de la Slobozia, acea copie fidelă a fermei Southfork aparținând clanului Ewing din serialul Dallas. Spre mirarea administratorilor rampei de gunoi, a doua zi după inaugurare a fost furat gardul din jurul rampei, ca atare incendiatorii de acum două zile au putut intra nestingheriți în perimetrul rampei, aducând pocinogul financiar firmei colectoare a deșeurilor din județ. Noroc cu imitația nereușită a turnului Eiffel, pe al cărui schelet au fost instalate camerele de luat vederi, datorită cărora au putut fi surprinse imaginile care dovedesc că prezumția de nevinovăție a angajaților Salprest Rampă nu este doar o cutumă juridică, ci chiar eliberează adevărul din colivia suspiciunilor care planau asupra administratorilor gropii.

            Colegii noștri care au descins la fața locului, au descoperit în cenușa fostului imperiu al regelui gunoaielor cutia neagră a unui mijloc de transport neidentificat, cu care se pare, piromanii și-au făcut invizibilă prezența. Specialiștii care au studiat cutia neagră ne-au dezvăluit sub protecția anonimatului că s-au găsit înregistrări ale negocierilor purtate între administratorii rampei și ambasadorul unei civilizații necunoscute a căror proveniență va fi împărtășită doar Corpului de Control rămas fidel fostului premier Victor Ponta, pe motiv că unul din membrii marcanți ai aceleiași civilizații ar fi autorul tezei de doctorat al fostului premier. Negocierile dintre ambasador și staff-ul firmei care administrează rampa de deșeuri au vizat o singură clauză contractuală, aceasta fiind strict legată de teleportarea a jumătate din cele 15 tone de deșeuri la depozitul ecologic de la Oradea, depozit administrat de Eco Bihor. Negocierile au fost scurte, iar prețul stabilit pentru transport a fost un troc, urmând ca extratereștrii să beneficiez de jumătate din biogazul rezultat din mustirea deșeurilor, acesta fiind folosit pe post de diluant al particulelor atomice care asigură perfecta funcționare a motoarelor navei. De asemenea, cutia neagră a surprins o discuție între membrii Consiliului de Administrație care primiseră informații că membrii navei vor să fure tot biogazul și nu doar jumătate cât a fost negociat prin contract. Speriat de urmări, directorul societății a încercat să ia legătura cu ambasadorul civilizației cu pricina, însă acesta a refuzat orice renegociere a termenilor contractului și a amenințat cu incendierea rampei. Directorul a fost împuternicit de către Consiliul de Administrație sau Adunarea Generală a Acționarilor (nu știm sigur) să apeleze autoritățile și SRI-ul, însă aceștia au apelat pentru reluarea și purtarea negocierilor la cel supranumit ”sociologul neamului”, cel mai veros negociator român, fost președinte al institutului de sondare clujean, IRES, fost inițiator și negociator pentru guvernul Ponta cu nația română a Regionalizării României, actualmente vicepremierul tehnocrat Vasile Dâncu. Excelența Sa, Vicepremierul, a fost refuzat la rându-i și ca atare au fost solicitați în regim de urgență cei de la FBI, datorită experienței lor în discuțiile și negocierile purtate cu alte civilizații.

            Vizita de lucru a FBI-ului la rampa privată de gunoi, Salprest, s-a finalizat prin trei rezultate. Primul a fost legat de recunoașterea faptului că agenția MIB (Men in Black) a fost fondată în Dallas (ca să vezi coincidență), cu două zile înainte de atentatul de la Dallas soldat cu asasinarea președintelui John F. Kennedy și singurul agent care a scăpat desfințării agenției a putut fi identificat în România zilelor noastre, după apelarea programelor de identificare facială (chiar dacă timpul l-a îmbătrânit), în persoana lui Ion Iliescu. Al doilea lucru s-a legat de supravegherea îndeaproape, inclusiv de pe scheletul turnului Eiffel, a dealului de gunoaie și surprinderea momentului în care trei din membrii echipajului navei neidentificate au intrat sub cupola scutului de protecție în corpurile a trei locuitori minoritari, ocupanți ilegali a unor locuințe inexistente în acte, situate la 500 de metri de rampa de gunoi, în zona Pata Rât. Ultimul lucru, cel pe care îl putem proba, a fost intensa comunicare și colaborare dintre membrii firmei și agenții americani, fructuoasă de altfel, pentru că la întrebările adresate de către jurnaliștii Public News administratorului firmei Salprest Rampă, o altă Excelență a Sa – El Principe ”Jenucu” (moștenitorul imperiului gunoaielor), acesta a oferit un răspuns ferm, clar și răspicat: ”No comment!”.

            Suntem profund indignați de puținele informații, neconcludente și neverificabile, pe care le-am obținut, dar nu puteam să închidem acest material fără a vă aduce la cunoștință, că prin sursele noastre de la primăria Cluj, am aflat faptul că Emil Boc, primarul Clujului, a fost împuternicit de către Consiliul Local să poarte negocieri cu aceiași indivizi neidentificați în vederea prelungirii duratei de viață a rampei de deșeuri a municipiului Cluj-Napoca (aflată în administrarea RADP), deoarece rata de ocupare a rampei crește disproporțional cu timpul afectat realizării și pornirii Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor (SMID), proiect inițiat de finul domniei sale și Consiliul Județean acum vreo șase (6) ani. Pentru că șansele de finalizare a SMID sunt aproape zero, în următorii zece ani, se pare că Boc va forța prin trimișii FBI la negocierile cu civilizația neștiută, obținerea girului CIA și al Casei Albe în vederea candidaturii sale la Președinția României, pentru a putea gira cu bani albi realizarea SMID, exact cum a procedat și în cazul stadionului Cluj Arena, pe vremea când a fost premier.

            Vă vom ține la curent cu noi amănunte, în cazul în care investigatorii cutiei negre vor reveni și ei cu ceva noutăți. Deocamdată acest demers jurnalistic este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Adică cu silă!…

Leave A Reply

Your email address will not be published.