Clujotronic Electro Arts Festival

0 136

 

Vă invit astăzi la un performance live de excepție, pe strada Ștefan cel Mare nr. 18, în cadrul „Clujotronic Electro Arts Festival”

Bogdan Rakolcza va susține un jam session cu un sintetizator. Replica îi va fi dată de Kero, graffer, care utilizând un videoproiector digital, „pictează” live pe un perete. Este un inedit mixt dintre street art și new media. Este trăire autentică a unui act de creație, trăit la unison cu artiștii, în direct, care te va impregna. Deci, fii acolo, astăzi, de la ora 20.30.

Kero, unul dintre cei mai buni grafferi din lume, alături de Bogdan Rakolcza la sintetizator. Un mixt imagine-sunet, grafitti  prin proiecție digitală dublată de audiție muzicală live la sintetizator, manifestat plenar, astăzi, în cadrul Festivalului de Artă „Clujtronic Electro Arts Festival”

Sunteți invitați cu toții în strada Ștefan cel  Mare nr 18, astăzi,  de la ora 20.30 pentru o demonstrație live. Ideea de perisabilitate a street art-ului dusă la extrem. Spectacolul vizual și auditiv pe care îl puteți savura doar în direct. Nu rămâne nimic după, doar trăirea pentru cei ce vor fi efectiv prezenți la eveniment.

Un eveniment organizat cu sprijinul și sub egida Institutul Cultural Francez și  a Institutului Cultural German, „Goethe”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.