Haideți să râdem împreună la ComedyCluj -programul de astăzi

0 192

Motto: „Trebuie sa învățați sa râdeți. Pentru a ajunge la umorul de calitate, nu vă mai luați prea mult în serios.” ( Hermann Hesse )

O doxă de umor de cea mai bună calitate este cea mai bună terapie care poate exista pentru suflet și trup, astăzi, acum și aici.

Râsul este probabil una dintre stările cele mai plăcute pe care le putem avea în aceasta viață. Dacă este generat de un umor de bună calitate, el are efecte excepționale la nivelul întregii ființe. Așa cum spune și unul dintre organizatorii acestui festival, Bogdan Beșliu, o porție bună de râs te face să vezi lucrurile din preajma ta cu alți ochi. „ComedyCluj” de anul acesta a ajuns la a VIII-a ediție și se constituie într-o îmbinare de producții teatrale și cinematografice care au rolul de a oferi publicului spectacole de cea mai bună calitate. Filmele selectate provin din zone geografice dintre cele mai diferite, Europa, Orientul Mijlociu, Asia, America de Sud. Prin urmare există contexte diferite care colorează umorul cu specificitatea zonei de proveniență. Diversitate umoristică dispune de nuanțe diferite capabile de a declanșa porții de râs colorate distinct.

Dintr-o perspectivă pur spirituală, râsul natural se constituie în cea mai bună, simplă și eficientă metodă de exorcizare care poate exista. În literatura care vizează aceste aspect se precizează clar că demonii nu suportă râsul. Sunt serioși, scorțoși și rigizi. Așa cum, din nefericire, suntem noi, de prea multe ori în această viață. Umorul de bună calitate a cam dispărut din peisajul mediatic actual, poate nu întâmplător, având în vedere timpurile pe care le parcurgem în prezent. Râsul poate fi văzut ca o modalitate de a putea depăși etape dificile în existența noastră. Prin urmare acest festival este un bun tester pentru fiecare dintre noi pentru a ne verifica simțul umorului și disponibilitatea la râs. Prezentăm în continuare integral programul spectacolelor și locațiile în care care se desfășoară acestea, filme și teatru deopotrivă.

Pentru informații suplimentare accesați pentru filme aici și aici pentru teatru aici

Luni, 24 octombrie

Cinema Florin Piersic

15:00 Asu Mare 2

18:00 Scurtmetraje 2

20:30 Chiar în cel mai bun moment al vieții

22:30 Șpagă de intrat în Rai

Cinema City Iulius

15:30 Secretul lui Zohar

17:30 Unde ești, amice?

20:00 Competiție Lorna

22:30 Nimeni nu vorbește de noi

Cinema Victoria

14:00 La marginea drumului

17:00 Întâlnire dublă

19:00 Cecul

21:30 În căști: un …

Sala Euforion a Teatrului National din Cluj-Napoca

19:30 Orb de mină…

Leave A Reply

Your email address will not be published.