Astăzi la ComedyCluj

0 393

Miercuri, 26 octombrie

 

Florin Piersic

15.00

Ceapa Mov

The purple onion (SUA, 2015, R: Matt Szymanowski, 75 min.) World Panorama

Un tânăr din San Francisco se afundă în dezamăgire până când găsește consolarea într-o scurtă întâlnire cu o femeie mai în vârstă cu care ar putea sau nu să fie înrudit.

18.00

Atomic Falafel

(Israel, 2015, R: Dror Shaul, 100 min.) Competiție

Nofar vinde falafel soldaților mereu pregătiți de război, iar orașul ei este baza unui program secret cu arme nucleare al Israelului. Când un inspector atomic German vizitează orașul, armata Israeliană îl vede ca pe un pericol al securității naționale, dar Nofar vede oportunitatea ca mama ei văduvă să se îndrăgostească din nou. O poveste despre război nuclear, prietenie și iubire.

20.30

Radio Cortile

(Italia, 2016, R: Francesco Bonelli, 93 min.) Competiție

Fabio, prezentator al unei emisiuni de radio târzii, și-a construit o audiență loială cu dragostea sa pentru glume meschine și insulte sadistice. Când o tânără și frumoasă cântăreață cu un trecut misterios trebuie să fie intervievată de Fabio, conversația lor îi va schimba viața în moduri complet neașteptate.

22.30

Chatô – Regele Braziliei

Chatô: O Rei do Brasil (Brazilia, 2015, R: Guilherme Fontes, 101 min.) World Panorama

Biopic bazat pe viața lui Assis Chateaubriand, cunoscut drept Chatô. Primul magnat media din Brazilia mai ales între 1930 și 1960 când îi se spunea Cetățeanul Kane Brazilian. A fost senator al Republicii și a avut o relație apropiată cu președintele Getulio Vargas.

 

Cinema City Iulius

15.30

Rat-A-Tat

Pakdam Pakdai vs Billimaan (India, 2015, R: Prakashan U. K., 80 min.) Animație

Cățeii Don și Colonel vor să scape de o gașcă enervantă de șoareci, dar se aliază cu cine nu trebuie. O aventură a celor mai de succes personaje de animație din India.

17.30

Cu spatele

Venir sur ses pas (Franța, 2016, R: Baptiste Drapeau, 67 min.) World Panorama

Apple e un tânăr ce visează să trăiască în Alpii Francezi de când s-a născut. Într-o zi decide să-și depășească fricile și să își îndeplinească visul.

20.00

Insula

La Isla (Maroc, 2016, R: Ahmed Boulane, 82 min.) Exotic Comedy

Prezența unui soldat marocan pe o insulă minusculă dă naștere unui conflict diplomatic între Maroc și Spania. Bazat pe evenimente reale.

 

22.30

Ultima vară a lui Beck

Becks letzter Sommer (Germania, 2015, R: Frieder Wittich, 98 min.) World Panorama

Un profesor de muzică, fost muzician, frustrat, descoperă într-un elev talentul pentru chitară și voce și decide să-l ajute să intre în industria muzicală. În același timp profesorul își schimbă și propria viață.

 

Victoria

14.00

Ce început de an!

Nu i Novyy God! (Rusia, 2015, R: Mila Avgust, 65 min.) World Panorama

Un băiețel de nouă ani are o singură dorință – să poată sărbători Anul Nou împreună cu părinții lui. Însă tatăl său are un alt plan – el vrea să își părăsească familia. Mare greșeală! Disperat, băiatul începe un joc periculos pentru a încerca să își unească familia dezbinată.

17.00

Scurtmetraje Competiție: Independent

Shortfilm Competition: Independent (83 min.)

19.00

Scurtmetraje Competiție: Studențesc

Shortfilm Competition: Student (80 min.)

21.30

Lorna   

(Filipine, 2015, R: Sigrid Andrea Bernardo, 124 min.) Competiție

Lorna, 60 de ani, se află între bărbați: ba fostul soț, ba cel mereu cu vorbele la el, ba iubitul de peste ocean, ba un star rock cu zâmbetul ușor afectat de viața pe scenă. Dragostea ar trebui să vină ușor, dar cum Lorna va afla repede, lucrurile nu devin mereu mai simple odată cu vârsta.

Dacia

19.30

Dincolo de rezultat

Al di là del risultato (Italia, 2016, R: Emanuele Gaetano Forte, 75 min.) World Panorama

Într-un orășel mic din Italia, Formia, patru prieteni își petrec viețile monotone. O comedie socială ce-și urmărește personajele în cele mai mici și amuzante detalii.

Studio 26

19.00

Partida de vânătoare

Hunting Party (Guatemala, 2015, R: Chris Kummerfeldt Quiroa, 105 min.) Exotic Comedy

Cinci prieteni ies în oraș pentru a petrece cea mai frumoasă noapte a vieții lor și ultima împreună. Așa ajung să vâneze dragostea, băutura ieftină și salvarea.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.