Joi 27 octombrie la ComedyCluj

0 205

Joi, 27 octombrie

Florin Piersic

15.00
Totul despre oameni
Yvelaferi Adamianebse (Georgia, 2015, R: Giorgi Abashishvili, 72 min.) World Panorama
Nouă episoade despre momentele amuzante, neprevăzute și uneori tragice ale vieții. Bazat pe povestirile scriitorului georgian Nodar Dumbadze.

18.00
Noaptea în care mama l-a ucis pe tata
La noche que mi madre mató a mi padre (Spania, 2016, R: Inés París, 94 min. ) Competiție
Ce va face Isabel, o actriță de 40 de ani pe care nu o mai angajează nimeni pentru a-l convinge pe soțul ei să-i dea rolul principal din următorul său proiect? O seară, o gazdă perfectă, oaspeți de seamă și o cină pe care niciunul dintre ei nu o va putea uita. Premiul Publicului la Malaga Film Festival.

20.30
Bun venit în Grecia
Highway to Hellas (Germania, 2015, R: Aron Lehmann, 88 min.) Competiție
Când un inspector neamț vine să verifice dacă grantul oferit de banca lui pentru a construi o centrală electrică și un spital într-un mic sat din Grecia a fost folosit conform planului, el află că osplitalitatea și inteligența grecilor merg mână în mână într-o situație de criză. O comedie spumoasă ce pune relațiile interumane înaintea oricăror discuții financiare.

22.30
Asu Mare 2
(Peru, 2015, R: Ricardo Maldonado, 100 min.) Exotic Comedy
Viața lui Cachin e destul de bună. Dar fata pe care o iubește pare extrem de greu de cucerit, așa că trebuie să facă niște schimbări, chiar dacă asta înseamnă să ascundă anumite lucruri. E suficient pentru a
fi fericit?

Cinema City Iulius

15.30
Cum ne-am cunoscut
How we met (SUA, 2016, R: Oscar Rene Lozoya II, 78 min.) World Panorama
Un tânăr ratat merge la cea mai proastă întâlnire oarbă din istorie când el și partenera sa trebuie să acopere urmele morții accidentale a unui polițist corupt.

17.30
Happy Hour
(Germania, 2015, R: Franz Müller, 95 min.) World Panorama
3 Germani. 2 crize a vârstei mijlocii. O singură Irlandă.

20.00
Cum mi-am cunoscut tatăl
Comment j’ai rencontré mon père (Franța, 2016, R: Maxime Motte, 85 min.) Competiție
Începe din nou școala și în familia lui Enguerrand, un băiat adoptat din Africa, atmosfera e tensionată. Întâlnirea cu Citseko, un imigrant pe care băiatul îl consideră tatăl său biologic, nu va ajuta prea mult. Intrusul se va dovedi de un real ajutor și aventura pe care o începe ar putea rezolva problemele familiei.

22.30
Tinerii revoluționari
Ma révolution (Franța, 2015, R: Ramzi Ben Sliman, 80 min.) World Panorama
În timp ce încearcă să o impresioneze pe fata pe care o place, un adolescent francez-tunisian devine accidental imaginea Primăverii Arabe din Paris.

Victoria

14.00
Tovarășa Kim vrea să zboare
Comrade Kim goes flying (Coreea de Nord, 2012, R: Nicholas Bonner, Anja Daelemans, Gwang Hun Kim , 81 min.) Exotic Comedy
Putere feminină în stil Nord Corean! O tânără femeie miner își dorește să devină acrobat. Deși merge la Pyongyang pentru a munci în construcții, o excursie la circ îi reaprinde dorința și îi oferă oportunitatea de a-și urmări visul.

17.00
Iartă-mă Laura
Lo siento Laura (Chile, 2016, R: Jorrit Smink, 88 min.) Exotic Comedy
După ce Laura își găsește prietenul în pat cu altă femeie, ea și prietena ei Lili încearcă totul pentru a găsi bărbatul ideal. Dar aventura lor e presărată cu probleme și întâlniri surpriză.

19.00
La naiba cu Goethe 2
Fack ju Göhte 2 (Germania, 2015, R: Bora Dagtekin, 115 min.) World Panorama
Dl. Müller și clasa lui de rebeli merg într-o excursie  în Thailanda pentru a îmbunătăți reputația liceului. Ce ar putea merge prost?

21.30
Barakah se întâlnește cu Barakah
Barakah meets Barakah (Arabia Saudită, 2016, R: Mahmoud Sabbagh, 88 min.) Competiție
O poveste de dragoste din Arabia Saudită contemporană și o comedie satirică? O viziune rară asupra începuturilor de relație dintre un tânăr birocrat și o tânără pasionată de modă dintr-o familie bogată. Pe lângă obstacolele obișnuite legate de părinți și prieteni, filmul prezintă probleme specifice Arabiei – pericolul mereu prezent al poliției religioase. Film ce a câștigat Premiul Ecumenic la Festivalul de la Berlin.

Dacia

19.30
Josephine se întoarce
Joséphine s’arrondit (Franța, 2016, R: Marilou Berry, 94 min.) World Panorama
De doi ani, Gilles (nefumător-bun-bucătar-bărbat-perfect-iubitor-de-pisici) și Josephine (tânără-dezordonată-dar-fermecătoare) sunt îndrăgostiți. Totul e perfect. Până când primesc vești neașteptate: în curând vor fi trei.

Studio 26

19.00
Cecul
El Cheque: La Película (Panama, 2016, R: Arturo Montenegro, 100 min.) Exotic Comedy
Dominga are grijă ca familia Vinda să fie fericită: gătește, spală, socializază și distrează invitați. Totul până când un cec dă drumul dezbaterii asupra identității și încrederii în cei din jur.

Teatrul Național

19.30
After Hours
Sala Euforion (R: Radu Iacoban, Teatrul Național I.L. Caragiale, București)

Leave A Reply

Your email address will not be published.