Necesitatea ejectării marionetei Iohhanis

0 183

Klaus Iohhanis, președintele în exercițiu al României, a fost plasat în funcție de către serviciile române de informații cu largul concurs al aliaților din NATO, și aici mă refer aici la Statele Unite ale Americii și Germania. Evident, aici un rol important l-a avut presa din Vest și presa acoperită din România, în operațiunea „Votul din diaspora”. Acestă operațiune a fost elaborată în cele mai mici detalii, de la relatările media din secțiile de votare aflate în străinătate, la infiltrarea de indivizi indignați care protestau în fața consulatelor și ambasadelor și continuând cu fluxul de știri ale agențiilor de presă din România care difuzau exclusiv știri din presa străină. Astfel s-a urmărit instalarea în calitatea de președinte a lui Klaus Iohhanis. Propus și înfăptuit. Zis și făcut.

În acest context Iohhanis s-a dovedit a fi susținut și promovat și de către masoneria de orientare germană.

Evaluat obiectiv, acest individ este, de departe, cel mai slab președinte pe care l-a avut România în ultimii zeci de ani. După ceea ce a reușit în calitate de primar al Sibiului, l-am crezut capabil de a da un nou trand României. Marea greșeală a celor pe care l-am votat, aici mă includ și pe mine, este acela că i-am asociat o capacitatea managerială de care este lipsit în totalitate. Ulterior am aflat că de fapt, meritele pentru realizările de la Sibiu se datorează altor factori decât cei care ar fi implicat spriritul anteprenorial al etnicului german Klaus.

În buna tradiție manipulativă care caracterizează viața politică românească din ultimii ani, ni s-a oferit la alegerile prezidențiale din 2014 o variantă de alegere care presupunea opțiunile Victor Viorel Ponta, ofițer sub acoperire, și masonul Klaus Iohannis. Cu alte cuvinte dracul și mă-sa. În momentul de față n-aș putea preciza cu certitudine care dintre cei doi este mă-sa.

Așa că după cum se observă Werner Klaus Iohhanis este doar o marionetă penibilă care trece prin diferite mâini. Una dintre ele este cea a serviciilor românești cărora le-a fost impus, pe linia CIA, și care îl folosesc furnizându-i informații care îl plasează în ipostaze jenante, pe alocuri penibile. Vezi cazul vizitei în Bulgaria care viza inițiativa de colaborare maritimă la Marea Neagră. O altă mână care îl direcționează este cea a Germaniei, în numele căreia s-a deplasat să discute cu Ucraina. Astfel, interesul național al statului al cărui președinte este, respectiv România, există dar lipsește cu desăvârșire de pe lista priorităților sale. Cea de-a treia mână este cea a neveste-si care îl îndemnă la diverse vizite prin diferite țări pentru a-și satisface dorința de a călători precum și cea de a-și expune toaletele și acelea nu tocmai inspirat alese. Klaus este complet autist vis-a-vis de realitatea românească în ansamblu ei. Dar simultan el este extrem, extrem de receptiv la tot ce au pe listă cei din afară care încă îl susțin în funcția de președinte.

Trăim într-o democrație care ar trebui să implice faptul că decizia majorității prevalează în raport de cea a minorității. În cazul unui vot așa ar trebui să funcționeze, teoretic, mecanismul deciziei politice. În realitate constatăm cu stupoare că majoritatea este numită fanatic-religioasă și solicitările acesteia sunt luate în răspăr.

Președintele Klaus Iohhanis a primit o listă cu peste 3.000.000 de voturi care îi solicită modificarea constituției în sensul în care familia să fie definită ca uniunea consensuală dintre o femeie și un bărbat. Ceea ce s-ar constitui într-o normalitate firească având în vederea istoria României și a statului român. Ce ar fi trebuit să facă Klaus Iohhanis și nu a făcut? Trebuia să convoace un referendum în care populația României să decidă dacă își dorește sau nu să statueze juridic o realitate existentă și anume faptul că familia este alcătuită dintr-un bărbat și o femeie. Dacă decizia majorității era aceea de a se modifica, se modifica, dacă nu, rămânea la fel. Simplu ca bună ziua.

Ce a făcut acest inexistent, acest nimeni, această caroserie prezidențială golită de conținut, pe nume Werner Klaus Iohhanis. I-a numit pe cei  peste 3.000.000 de locuitori ai României care au semnat acea cerere, fanatici religioși. Deci, un individ aflat în funcția de președinte a României insultă cu un tupeu de nedescris o parte considerabilă din populația României, afișând o aroganță inimaginabilă. Cum îți permiți tu, Klaus Iohhanis, să insulți cetățenii acestei țări? Cine te crezi? Nu crezi că dai dovadă de o nesimțire crasă?

Klaus Iohannis, a devenit imperios necesar să-ți prezinți demisia. Acum. Imediat.

Este necesar să se strângă voturi pentru demiterea acestei marionete penibile care nu are nici o treabă cu România. Ci cu agendele străine. Klaus, tată, du-te și angajează-te pe postul de consilier al doamnei Angela Merkel. N-ai ce să cauți într-o funcție publică în România. Ia-ți un concediu binemeritat, după ce în țară ai reușit cu brio să nonperformezi. Concediu pe banii tăi, sau ai partenerilor tăi străini, în care să faci un tur al lumii însoțit de nevastă-ta, căreia să-i satisfaci insățiabilul apetit turistic. Irosești inutil banii contribuabililor pentru a ocupa o funcție în care nu faci nimic, sau altfel spus, faci nimicul impus de alții. Este inutil să mai prestezi restul de mandat. Ești expirat și de-a dreptul toxic.

Cât despre fanatismul religios, aici ai dat-o profund în bară. Coreligionarul tău te-a avertizat de prostiile pe care le-ai emis. Într-o scrisoare deschisă pe facebook, preşedintele Alianţei Evanghelice din România, pastorul baptist Viorel Iuga, i s-a adresat direct președintelui României explicându-i că scrisoarea sa nu constituie expresia unui fundamentalism creștin ci provine dintr-un crez interior exprimat la nivel de inimă. Deci, în viziunea lui Iohhanis, toți creștinii din România, ortodocși și nonortodocși sunt fanatici. Nepunând aici la socoteală o sumedenie de oameni care nu se declară credincioși, dar care achiesează la ideea potrivit căreia familia să fie constituită dintr-o femeie și un bărbat. Cam mulți fanatici în România asta. Religioși și nereligioși. Nu crezi asta Iohhanis? Vrei să fi președintele unor fanatici? N-aș crede. Te scutim de acest chin. Master Iohhanis, dă-ți tată demisia, nu de onoare, că un robot n-are așa ceva, ci de facto. Consumi banii contribuabililor, adică noi, precum și aerul la Cotroceni de pomană.

Concluzia: Eject Iohhanis. Now.

Sunt deja curios pe cine o să împingă în față masoneria, serviciile și țările aliate la viitoarele alegeri prezidențiale. Se aude de numele lui Dacian Cioloș. O imagine mai spălată. Despre consistență n-are rost să povestim.

Leave A Reply

Your email address will not be published.