Vineri- programul complet la ComedyCluj

0 199

Vineri, 29 octombrie

Florin Piersic

15.00
Scurtmetraje 1
Comedy Shorts 1 (124 min.)

18.00
Atomic Falafel
(Israel, 2015, R: Dror Shaul, 100 min.) Competiție
Nofar vinde falafel soldaților mereu pregătiți de război, iar orașul ei este baza unui program secret cu arme nucleare al Israelului. Când un inspector atomic German vizitează orașul, armata Israeliană îl vede ca pe un pericol al securității naționale, dar Nofar vede oportunitatea ca mama ei văduvă să se îndrăgostească din nou. O poveste despre război nuclear, prietenie și iubire.

20.30
Radio Cortile
(Italia, 2016, R: Francesco Bonelli, 93 min.) Competiție
Fabio, prezentator al unei emisiuni de radio târzii, și-a construit o audiență loială cu dragostea sa pentru glume meschine și insulte sadistice. Când o tânără și frumoasă cântăreață cu un trecut misterios trebuie să fie intervievată de Fabio, conversația lor îi va schimba viața în moduri complet neașteptate.

22.30
Duelul Vinului
The duel of wine (Italia, 2015, R: Nicolás Carreras, 95 min.) World Panorama
Charlie a dispărut dintre somelierii faimoși atunci când și-a pierdut simțurile. Acum că și-a revenit îi lipsește doar faima de odinioară. Cât de departe poate merge pentru a-și recupera reputația, fără să-și piardă dragostea vieții?

Cinema City Iulius

15.30
Chatô – Regele Braziliei
Chatô: O Rei do Brasil (Brazilia, 2015, R: Guilherme Fontes, 101 min.) World Panorama
Biopic bazat pe viața lui Assis Chateaubriand, cunoscut drept Chatô. Primul magnat media din Brazilia mai ales între 1930 și 1960 când îi se spunea Cetățeanul Kane Brazilian. A fost senator al Republicii și a avut o relație apropiată cu președintele Getulio Vargas.

19.00
Croitoreasa
The Dressmaker (Australia, 2015, R: Jocelyn Moorhouse, 118 min. ) World Panorama
O femeie în ton cu moda se întoarce în orășelul ei natal din Australia. Cu mașina ei de cusut și stilul său unic, ea transformă femeile orașului și se răzbună pe cei ce i-au greșit.

22.30
Jacqueline
Jacqueline Argentine (SUA, 2015, R: Bernardo Britto, 87 min.) World Panorama
Acest mockumentar urmărește un regizor necunoscut în Argentina, unde au loc filmările pentru Jacqueline, un film ce amenință să deconspire planurile de a asasina un politician arab.

Victoria

14.00
Șpagă de intrat în Rai
El Soborno del Cielo (Columbia, Mexic, 2016, R: Lisandro Duque Naranjo, 93 min.) World Panorama
Într-un mic sat catolic, comunitatea se revoltă împotriva preotului local când acesta refuză să oficieze slujba de înmormântare pentru un sinucigaș. Dar preotul le răspunde cu aceeași monedă.

16.30
Scurtmetraje 2
Comedy Shorts 2 (120 min.)

19.30
Era OK și la 60
One Man Show susținut de Răzvan Vasilescu

21.30
Swiss army man
Swiss army man (SUA, 2016, R: Dan Kwan, Daniel Scheinert, 97 min.) World Panorama
Un om disperat, naufragiat pe o insulă pustie se împrietenește cu un cadavru și împreună pornesc într-o aventură suprarealistă pentru a ajunge acasă.

Dacia

19.30
Cu spatele
Venir sur ses pas (Franța, 2016, R: Baptiste Drapeau, 67 min.) World Panorama
Apple e un tânăr ce visează să trăiască în Alpii Francezi de când s-a născut. Într-o zi decide să-și depășească fricile și să își îndeplinească visul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.