Bișnițari, chiulangii, mincinoși, hoți și Parlamentul României

0 187

Astăzi a fost o ședință de plen importantă în Parlamentul României, în urma căreia trebuia să se voteze dacă unul din bișnițari o să fie urmărit penal sau mai rămâne cu imunitatea. Bișnițarii aleși se pare că au imunitate și când vine vorba de bunul simț, de rușine. Sunt imuni la acestea! La ședința de astăzi au fost prezenți puțin peste 60 de bișnițari, deși restul aveau mașinile în parcare pentru că veniseră să își ia banii, infecțiile umane, dar la ședință nu au putut merge, să își facă treaba pentru care au fost votați – nu au binevoit. Leprele astea care sug din noi câte puțin și ne lasă fără nici o speranță nu merită votate. Astăzi nu au venit pentru că sunt în plină campanie, acum se fac meciuri și ultimele pregătiri, erau ocupați, dar cu noi cum rămâne? “Proștii aia” care au votat să ajungeți acolo.

Cum să nu mă enervez când ei sunt votați, ajung acolo, primesc bani ca să muncească și nu o fac?! Eu zic să ieșim în stradă și să le spunem să dea banii înapoi pentru fiecare ședință la care au lipsit sau task care nu a fost efectuat. Mizeriile acestea umane nu merită votate! Și aici trebuie să precizez: nici grupul infracțional din care fac parte numit partid. Scriu acum și spun ce am de spus pentru că după alegerile acestea, după ce PSD-ul va câștiga și ne va duce pe drumul luat de Polonia, Cehia, Slovacia, poate dispar printr-o mașină neagră.

Mă întorc la absenteismul acestor abjecții ale politicului. Nu fac acest lucru de ieri, îl fac de când am început să fim democrație, mai precis din 1996. România a avut un regim comunist relaxat până în 1996 (sau ceva asemănător) când poate uitați, dar minerii făceau mare scandal, iar nimeni nu îi oprea, ba chiar li se mulțumea. După ce o să iasă PSD-ul, vom vedea cum poate iar vin minerii, ca de data aceasta să îi liniștească pe cei din comunitatea gay sau pe cei care o să se gândească să protesteze. Votați minerii! Nu spun că PNL-ul reprezintă o opțiune mai bună, dar după cum am spus-o și în alte articole: mai bine o un șchiopătat decât patul de spital.

O să îmi calc pe deontologie și pe toată obiectivitatea mea din disperare și voi îndemna lumea să voteze USR-ul. Ei nu au fost, ei chiar au multe fețe relativ noi, am o fostă colegă de liceu care candidează și măcar așa știu că pot înjura direct pe cineva dacă nu merge bine. O cunosc, nu știu dacă a deprins între timp background-ul necesar pe partea de administrativ și politologie, dar are altceva, ce am și eu: o dorință de a lăsa ceva în urmă, de a schimba în bine, are bunăvoință. Vrea să devină parlamentar în primul rând pentru copilul ei și viitorul acestuia (nu o condamn, dacă binele făcut pentru copilul ei se răsfrânge în legi bune pentru alți copii). Da, o altă formă de egoism care nu ține de buzunar, dragii mei! Aș alege-o fără să clipesc pe colega mea sau pe “tanti Aglaia” de la aprozar în locul vreunui bișnițar aflat în funcție acum pentru că știu că acestea sunt bine intenționate.

Așadar, răul cel mai mic sau cea mai bună opțiune (cum vreți voi) după părerea mea, este reprezentat de USR pentru simplul fapt că ei nu au “făcut-o de oaie” încă. Oricum nu pot singuri și o să ajungă să facă o coaliție cu PNL-ul, dar măcar nu pun ștampila pe alte infecții din trupa lui Blaga – alt etalon al “bunei intenții”. De aproape 30 de ani votăm fie galben, fie roșu (cu eventualele nuanțe) sau fie o gașcă de hoți, fie una de hoți-scursuri (un “upgrade” pentru că au mai multe voturi, deci trebuie să mintă mai mult). Români, nu v-ați săturat? Nu s-a umplut paharul de altceva decât de țuică?! La fiecare tură de alegeri, aceleași lucruri se discută, iar progresele sunt infime: spre exemplu am avansat cu aproximativ 20 de kilometri de autostradă pe an. DOUĂZECI de kilometri pe AN!!! Dar nu, sunteți majoritatea hotărâți să votăm iar PNL-ul și PSD-ul pentru că poate la anul se vor face 25 de km de autostradă. Acesta este doar un exemplu, pot continua în a arăta ce mincinoși, infecți, hoți, parveniți, bișnițari și așa mai departe, votăm de aproape 30 de ani.

Vă leagă mințile cu gay și tăieri de taxe, cu doctorate și tradițional, iar în acest timp, cât noi, voi, suntem ocupați să ne dăm în cap unul altuia, să ne dezbinăm și să ne înjurăm român cu român, ei ne fură și fac ce îi taie capul, pentru că nimeni, dar absolut nimeni, nu le cere socoteală. Nici un partid nu a luat în calcul o problemă pe care o ținem sub preș, care o să dea naștere la alte probleme. Tot mai mulți români pleacă în alte țări (predominant tineri) din principalul motiv pentru că nivelul de trai în România este vitreg, scăzut și nu pot duce o viață normală. Eu am două locuri de muncă și abia așa reușesc să îmi acopăr toate nevoile de om: economie, distracție, mâncare, concedii. Nu am copii, dar aș vrea și nu îi pot aduce în țara aceasta, nu simt că le pot oferi un trai și mediu în care aceștia să se dezvolte fericiți și fără frustrări și lipsurile de care am dus eu parte; lipsuri pe care și ei le-ar experimenta mai devreme sau mai târziu datorită unui stat care nu îmi oferă un minim de siguranță financiară. Aș putea să am partea financiară, pentru că până la urmă nu sunt singur, dar acest lucru ar însemna eu să am două locuri de muncă în continuare și la fel și perechea mea, dar după aceea nu mai rămân cu timp de crescut copilul și după aceea, copilul acela, crescut fără atenția parentală cuvenită, o să iasă un “hai-hui” care nu știe să treacă strada singur, dar să se mai descurce pe cont propriu și să fie un membru productiv al societății – copii “crescuți pe balcon” le spun eu, iar din păcate, avem prea mulți în România.

Nu, dragi români, să nu vă gândiți la aceste lucruri, care sunt ale noastre și ne afectează pe toți și care sunt mult mai importante decât un act care le-ar permite celor de același sex să se căsătorească, care ne afectează mai mult decât acea unire dintre două persoane care se iubesc. Credeți că dacă voi nu le dați voie să se căsătorească, subit acestora o să înceapă să le placă sexul opus și o să avem o explozie a natalității?! Nici vorbă, dar cât tu, românule, erai ocupat să te cerți pentru un lucru care te afectează așa de puțin, l-ai ales pe Iliescu, după aceea pe Năstase, după aceea pe Băsescu, după aceea ai mai ales un Blaga și o Udrea (lista cu alegeri proaste poate continua), iar aceștia ți-au furat viitorul. Cum? Ne-au furat pe noi, ne-au ținut la limita sărăciei, copilul tău, romanule, e plecat acum prin Spania, Anglia, Italia sau mai știu eu pe unde l-a purtat vântul, pentru că tu erai mai degrabă preocupat de ce fac Ion cu Nicolae seara în pat, decât de viitorul copilului tău.

Dacă o să câștige PSD-ul suntem slabi, suntem sub orice critică, iar schimbarea mult dorită altădată, nu o să mai vină. Alegeți pentru voi, copiii voștri, riscați și încercați ceva diferit. Ce poate să fie așa de rău?! Oricum suntem obișnuiți cu răul, iar până la urmă, dacă cei de la USR printr-o minune reușesc să strângă voturi destule ca să formeze un guvern, ca după aceea să nu se descurce, putem oricând organiza anticipate, alt guvern, soluții democratice sunt să remediem, dar dacă continuăm în mediocritate, nu o să știm niciodată dacă aceea a fost șansa României sau nu.

Gândiți voi, nu ce vi se impune! Raționați și deschideți ochii!

Leave A Reply

Your email address will not be published.