Uniți împotriva terorismului

0 207

Meciul amical din această seară care va începe la ora 22.00, ora României va fi unul cu momente emoționante. Suporterii celor două formații se vor înfrăți pentru acest meci ca semn de unitate și luptă împotriva terorismului.

“Suporterii francezi vor fi îmbrăcați în tricouri britanice iar suporterii englezi în tricouri franceze. Va fi o premieră la un meci de echipe naționale. De asemenea, mi se pare fantastic că mulți dintre suporterii francezi vor cânta imnul Anglei alături de suporterii englezi. Aceste gesturi frumoase vin să marcheze o stare de unitate și compasiune. Unitate în fața terorismului internațional și compasiune pentru cei care au avut de suferit în urma atentatelor de la Londra și Manchester”, ne-a declarat agentul de jucători Daniel Cărbunescu.

Altfel, antrenorul francez Didier Deschamps va efectua mai multe schimbări în primul unsprezece al selecționatei Franței anunțând un meci spectacol în această seară. Meciul se va putea vedea și în România, pe postul DIGI Sport 2 cu începere de la ora 22.00.

Leave A Reply

Your email address will not be published.