CFR și FC Botoșani remizează în prima surpriză a campionatului

0 190

CFR Cluj a deschis destul de repede scorul, prin Ovidiu Hoban (10), dar gazdele au egalat prin fundașul Andrei Burcă (31), cu o lovitură de cap, în urna unui corner.

Clujenii au evoluat în zece oameni din minutul 72, când atacantul francez Billel Omrani a primit al doilea cartonaș galben pentru o presupusă simulare în careu, la un duel cu Nicolae Mușat.

A fost primul meci oficial pe băncile echipelor lor pentru cei doi antrenori, Costel Enache, respectiv Dan Petrescu.

A fost primul rezultat de egalitate înregistrat în ediția 2017-2018 a Ligii I.

“Au fost emoții mari, n-am mai antrenat demult în Liga 1. Am avut un meci foarte greu, cu o echipă agresivă și puternică pe teren propriu. După ce am dat gol am crezut că s-a terminat meciul. Am luat gol din fază fixă, nu mă mulțumește deloc. E clar că mai e mult de lucru la echipă. Omrani a fost eliminat la o fază clară de penalty. Azi am pierdut clar două puncte din cauza arbitrului. Normal, jucătorul n-ar trebui să mai fie suspendat, pentru că a fost fault. Nu cred că au fost greșeli intenționate ale arbitrilor totuși. A fost o greșeală capitală. Viitorul e favorită la câștigarea campionatului, împreună cu Steaua. Bravo lui Ivan că a plecat în Rusia. Krasnodar e un club mare, cu un patron foarte bogat. A făcut un salt foarte mare. În Rusia nu o să-i accepte ce a făcut la ultimul meci al Craiovei” – a spus Dan Petrescu la Dolce Sport.

AFC Botoșani — CFR  Cluj 1-1 (1-1)

Stadion Municipal — Botoșani, Spectatori 5000

0-1: Hoban a deschis scorul cu un şut din interiorul careului din pasa lui Omrani

1-1: Burcă a egalat cu o lovitură de cap în urma unui corner

FC Botoşani: Cobrea – Unguruşan, Miron, Burcă, Muşat – Bordeianu, Cucu – Buş, Moruţan (Fulop ’73), Golofca (Serediuc ’84) – Popa (Ciacherri ’84). Antrenor: Costel Enache

CFR Cluj: Vâtcă – Manea, Luchin, Vinicius, Camora- Păun (Nouvier ’46), Culio, Hoban, Deac (Marius Coman ’76) – Bokila (Nistor ’62), Omrani. Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Unguruşan ’78, Cucu ’90+1 / Deac ’13, Omrani ’53, ’72, Culio ’86

Cartonaş roşu: Omrani ’72

Meciul a fost arbitrat de Marcel Bîrsan, ajutat de Sebastian Gheorghe şi Mircea Grigoriu. Rezervă a fost Horia Mladinovici.

Observatori au fost Liviu Ciubotariu şi Cătălin Popa.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.