Antonio Jakolis, împrumutat la Apollon Limassol

0 120

Steaua Bucureşti anunţă că a ajuns la un acord pentru împrumutul jucătorului Antonio Jakolis la formaţia cipriotă Apollon FC. Croatul va evolua timp de un seyon la formaţia cipriotă, care are şi opţiunea de a-l achiziţiona definitiv. Fotbalistul a părăsit duminică dimineaţa România, urmând să efectueye vizita medicală şi semneze contractul cu Apollon.

Antonio Jakolis este un mijlocaş croat născut pe 28 februarie 1992, la Varazdin. Acesta şi-a început cariera la Sibenik, club pentru care a evoluat între 2009 şi 2012. În 2012 a fost achiziţionat de către Dnepr Dnepropetrovsk, club care l-a împrumutat la Kryvbas Krivoi Rog în acelaşi an. În ianuarie 2013 a revenit în Croaţia, la Hajduk Split, pentru care a evoluat doar în a doua parte a sezonului. În vara aceluiaşi an, a semnat cu divizionara secundă belgiană Mouscron-Peruwelz, pentru care a jucat în 13 partide, fiind apoi transferat de NK Zadar, din Croaţia.

În iulie 2014 a ajuns la CFR Cluj, alături de care a cucerit Cupa României la finele sezonului 2015-2016. Jakolis a evoluat pentru toate reprezentativele Croaţiei, cu excepţia primei echipe. Pentru Steaua a evoluat în 24 de partide oficiale, a înscris un gol şi a oferit trei pase de gol.

Leave A Reply

Your email address will not be published.