Christoph Daum continuă ca selecționer până la finalul mandatului

0 141

La finalul ședinței de Comitet Executiv al FRF președintele Răzvan Burleanu a discutat despre situația selecționerului primei reprezentative.

Christoph Daum a prezentat în ultima ședință a Comisiei Tehnice FRF un raport de activitate care vizează atât parcursul sportiv al echipei naționale, cât și celelalte proiecte în care a fost implicat staff-ul tehnic al tricolorilor: noile modalități de scouting, reformarea zonei medicale, formatul de colaboare în premieră cu reprezentativele de tineret și juniori, regândirea metodelor de pregătire și a filozofiei de antrenament.

Ca să eliminăm orice speculații, domnul Daum va continua până la finalul mandatului,  adica până la finalul acestor preliminarii, după care vom avea un raport și vom stabili oportunitatea de a continua acest proiect în aceasta forumlă sau în altă formulă, în funcție de premisele de viitor pe care o să le vedem în meciurile care ne-au mai ramas pana la finalul acestui an. Aceasta a fost și recomandarea Comisiei Tehnice care a fost imbrațișata de toți membri Comitetului Executiv al FRF.

Mă îndoiesc că domnul Daum a pus problema așa, adică, ori prelungește contractul, ori pleacă. Domnul Daum a fost prezent în sală, a raspuns tuturor intrebărilor adreasate de catre colegii mei și eu vă spun cum au stat lucrurile în Comitetul Executiv și, în același timp, toate discuțiile pe care le-am avut cu Daum în toată aceasta perioadă.

Cred ca nici el nu își dorește să stea la o echipă natională unde nu poate să faca performanță, iar în aceasta toamăa vom vedea daca speranța pe care o avem astazi in echipa noastră, așa cum a aratat in meciul cu Chile, daca reprezintă un semnal puternic de incredere sau ramanem doar la stadiul de speranță.

S-a oficializat si revenirea la denumirile traditionale pentru cluburile din Pitesti si Arad, astfel incat începand de astazi, FC Argeș și UTA au primit si numele atat de iubit de suporterii acestor două echipe , a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, la Dolce Sport.

Leave A Reply

Your email address will not be published.