Fundaşul portughez Artur Jorge va juca la Steaua pentru un sezon

0 172

FC Steaua Bucureşti anunţă împrumutul pentru un sezon al jucătorului Artur Jorge Marques Amorim de la SC Braga.

Fundaşul portughez a semnat contractul cu Steaua chiar în ziua în care a împlinit 23 de ani, şi-a ales tricoul cu numărul 19 şi va ajunge la Bucureşti miercuri, după partida pe care roş-albaştri o vor disputa împotriva celor de Sporting Lisabona.

„Sunt foarte fericit că am primit şansa de a ajunge la Steaua. Încă din prima zi în care am fost contactat, mi-am dorit să joc la cel mai mare club din România, cu o bogată istorie în cupele europene. Abia aştept să încep munca alături de noii mei colegi, să ajut echipa şi să joc în faţa suporterilor noştri pe Naţional Arena. Am venit aici să lupt pentru trofee, să câştig alături de club tot ceea ce merită şi să joc în competiţii europene.

Proiectul clubului pentru acest an este unul foarte ambiţios şi mă simt onorat că fac parte din el. Sunt sigur că voi fi primit foarte bine de echipă şi că vom fi foarte fericiţi la finele acestui sezon”, a declarat Artur Jorge.

Artur Jorge Marques Amorim este un jucător portughez, născut pe 14 august 1994, la Braga. Este un produs 100% al celor de la Braga şi a fost împrumutat, în sezonul 2014-2015, la Vilaverdense şi Freamunde. La începutul acestui sezon, fotbalistul a fost împrumutat la Royal Excel Mouscron, însă nu a apucat să evolueze pentru belgieni. A strâns, în sezonul 2016-2017, 28 de partide pentru Sporting Braga în campionat, Cupa Portugaliei şi în grupele UEFA Europa League.

Leave A Reply

Your email address will not be published.