Portarul lituanian Giedrius Arlauskis a semnat cu CFR Cluj

0 202

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis, fost campion al României cu Unirea Urziceni și Steaua București, ultima oară la echipa engleză Watford, a semnat cu CFR Cluj, a anunțat marți liderul din Liga I de fotbal.

“Mă bucur că am ajuns la un club mare cum este CFR Cluj. Îl cunosc foarte bine pe Dan Petrescu, iar faptul că el este antrenorul echipei a contat în luarea deciziei de a veni la CFR. Sper să reușesc să am evoluții cât mai bune la Cluj și să reușesc să câștig cel de-al treilea titlu de campion al României”, a declarat Arlauskis, care l-a avut antrenor pe Dan Petrescu la Unirea Urziceni.

Goalkeeperul a fost legitimat la echipa din Urziceni între 2008 și 2010, iar la Steaua în sezonul 2014-2015. El a mai jucat la Siaulai (Lituania), Rubin Kazan (Rusia) și Espanyol Barcelona (Spania), la ultima fiind împrumutat de Watford. La Espanyol el a fost pregătit de Constantin Gâlcă, fostul său tehnician de la Steaua.

Lituanianul a apărat foarte puțin la Watford, unde al doilea portar este românul Costel Pantilimon, titular fiind brazilianul Heurelho Gomes.

Leave A Reply

Your email address will not be published.