Liga 1: Echipa etapei a 7-a

0 193

Specialiștii Ligii Profesioniste de Fotbal au stabilit pe baza evoluțiilor din meciurile etapei a 7-a cel mai bun 11 al acestei runde din Liga 1 la fotbal.

PORTAR

Florin Niță (Steaua/ 30 de ani / 7 jocuri, FOTO) – Deși accidentat pe finalul meciului cu Juventus, a strâns din dinți și și-a păstrat calmul până la ultimul fluier. A salvat victoria roș-albaștrilor prin penalty-ul apărat în prelungiri. Singurul integralist din lotul vicecampionilor.

FUNDAŞI

Romario Benzar (Steaua/ 25 de ani / 2 jocuri pentru Steaua) – A marcat primul său gol în tricoul “roş-albaştrilor”, reuşita sa venind într-un moment dificil pentru echipă. Cel mai bun fundaş dreapta din ultimele sezoane continuă forma excelentă şi sub conducerea lui Nicolae Dică.

Gabriel Cînu (ACS Poli / 36 ani / 6 jocuri) – Experimentatul fundaş al timişorenilor a făcut un joc perfect în defensivă, fiind de netrecut în duelurile cu adversarii. Căpitanul bănăţenilor se află la al 14-lea sezon pe prima scenă din România

Cosmin Frăsinescu (CSM Poli Iaşi / 32 de ani / 7 jocuri) – A dirijat excelent apărarea, astfel că moldovenii au plecat fără gol încasat de la Giurgiu. Prestaţiile sale din ultimele runde au dat încredere echipei. Titular incontestabil şi în mandatul lui Stoican.

Tiago Ferreira (CS U Craiova / 24 de ani / 4 jocuri) – Portughezul din defensiva oltenilor a răsplătit încrederea acordată de către Mangia cu o evoluţie fără greşeală. În plus, a contribuit la victoria Ştiinţei cu o pasă decisivă.

MIJLOCAŞI

Valentin Ionuţ Costache (Dinamo / 19 ani / 7 jocuri) – A pus în permanenţă presiune pe adversari pe durata celor 86 de minute în care s-a aflat pe teren. A scos al doilea penalty din ediţia curentă, unul în urma căruia bucureştenii şi-au trecut în cont toate cele trei puncte.

Abdel Omrani (CFR Cluj / 24 de ani / 5 jocuri) – Concurența din compartimentul ofensiv al ardelenilor îl motivează. A reușit cea mai bună evoluție a sa în acest debut de sezon, după ce a deschis drumul spre a șasea victorie consecutivă a clujenilor.

Gabriel Vaşvari (ACS Poli / 30 de ani / 7 jocuri) – A fost omul meciului! A marcat ambele goluri ale timişorenilor, unul dintre ele dintr-o lovitură liberă bătută excelent. S-a integrat perfect în trupa antrenată de Ionuţ Popa.

Alexandru Mitriţă (CS U Craiova / 22 de ani / 5 jocuri) – A făcut cel mai bun meci al său de la revenirea în Liga 1 Betano chiar în faţa echipei care l-a lansat în fotbalul mare. Un jucător cu o tehnică deosebită, capabil să scoată adversarii din joc prin driblingurile sale.

ATACANŢI

Dennis Man (Steaua/ 18 ani / 7 jocuri) – Puştiul minune al bucureştenilor a marcat pentru a treia oară în ediţia curentă, toate golurile sale aducându-le “roş-albaştrilor” victorii la limită. De remarcat şi cât de frumos a finalizat pasa primită de la De Amorim.

Urko Vera (CFR Cluj / 30 de ani / 6 jocuri) – Atacant cu instinct de “killer”. Nu stă pe gânduri atunci când are șansa de a marca. Poziționarea foarte bună din atac i-a adus al treilea gol stagional.

ANTRENORUL ETAPEI

Devis Mangia (CS U Craiova / 43 ani) –  A reuşit o victorie mare pe terenul campioanei. Adeptul unui sistem modern, este neînvins în acest sezon, iar în ultimele 3 partide craiovenii nu au primit gol.

Leave A Reply

Your email address will not be published.