Putin dă startul turneului Cupei Mondiale de Fotbal 2018

0 186
Campionatul Mondial de Fotbal care va avea loc anul viitor, în Rusia în perioada 14 iunie – 15 iulie a luat oficial startul printr-o ceremonie la care a participat și președintele rus, Vladimir Putin.
Șeful statului rus le-a urat jucătorilor țării gazdă să lupte până la capăt pentru un rezultat bun iar suporterilor din întreaga lume să aibă parte de bucurie și emoții pure pe toată durata Campionatului Mondial.
“Sunt convins că vor exista noi eroi în  fotbal și noi victorii spectaculoase care va face ca acest campionat să intre în istorie”, a spus Putin. “Echipa noastră îi va face din nou pe fanii noștri fericiți.”, a adăugat Putin care speră ca naționala rusă de fotbal să aibă o comportare cât mai bună.
Potrivit lui, Mondialul 2018 va da un impuls dezvoltării fotbalului și “patrimoniul său material va reprezenta polii de gravitate pentru fraternitatea a milioane de iubitori ai fotbalului, precum și pentru tinerii sportivi”.

“Desfășurarea principalului turneu de fotbal de pe planetă în Rusia ne va permite să contemplăm mai bine jucătorii noștri. Cu toții așteptăm cu nerăbdare meciuri uluitoare, lupte profesionale și emoții sincere “, a adăugat liderul rus.

Meciul de deschidere și finala campionatului vor avea loc pe stadionul Lujniki. De asemenea, “arene frumoase, confortabile și dotate tehnic vor găzdui, atât fotbaliști, cât și suporteri în fiecare oraș rus care participă la Campionatul Mondial”, a spus Putin.

Campionatul Mondial de Fotbal din 2018 va avea loc între 14 iunie și 15 iulie pe 12 stadioane din 11 orașe: Moscova, Kaliningrad, Sankt Petersburg, Volgograd, Kazan, Nizhny Novgorod, Samara, Saransk, Rostov-pe-Don, Sochi și Ekaterinburg.

Leave A Reply

Your email address will not be published.