Genocidul alb se accelerează în Germania: trei mari orașe germane sunt pe punctul de a nu mai fi majoritar populație albă

0 92

Importanța imigrării din lumea a treia în Germania va determina “în curând” ca trei orașe germane, Augsburg, Stuttgart și Frankfurt să ajungă la un statut majoritar necondiționat de majoritate non-albă, a anunțat unul dintre cei mai proeminenți demografi ai acestei țări.

Într-un interviu la ziarul Augsburger Allgemeine, “expertul în integrare”, Jens Schneider, a spus că Augsburg va fi unul dintre “primele orașe importante din Germania în care imigranții vor forma majoritatea populației”. În interviu spune că statisticile oficiale arată deja că “unul din cinci” (adică 20%) din populația Germaniei “au rădăcini străine”.

Acest lucru este valabil mai ales pentru zonele urbane, a afirmat Schneider, unde proporția imigranților crește exponențial. “Experții consideră că Augsburg, Stuttgart și Frankfurt sunt primele orase în care imigranții vor deveni majoritatea”, a adăugat el. Mai mult de jumătate dintre acești “străini” au deja cetățenie germană (ei o votează pe Merkel, zic eu), a continuat Schneider, ceea ce înseamnă că “integrarea va fi, prin urmare, cea mai mare provocare în următorii ani”. Asta înseamnă că “țara se va schimba”, a declarat Schneider, care este în favoarea invaziei musulmane.

Statisticile oficiale descriu persoanele “cu migrație” pe toti cei care sunt nu numai străini, dar care au emigrat în Germania începând din 1950 și descendenții acestora. Desi Schneider nu a spus acest lucru, înseamnă că numărul mare de turci care au intrat în Germania ca “gastarbeiters” (muncitori oaspeți) în anii 1950, se presupunea că vor lucra în Germania și apoi se întorc acasă – dar au rămas în Germania.

În Augsburg, a afirmat el, segmentul “populației cu rădăcini în migrație” reprezintă acum peste 43% din locuitorii orașului – iar procentul crește. Această tendință este deosebit de evidentă în rândul populației preșcolare, unde mai mult de jumătate din copiii în vârstă de șase ani provin dintr-un “imigrant”.

Această ultimă cifră, a adăugat el, este comună în toată Germania. Singurul element al statisticilor care ar putea afecta previziunile este cât de mulți dintre “imigranți” provin din alte națiuni europene – inclusiv, în mod interesant, Rusia. Cu toate că Schneider și Augsburger Allgemeine au menționat acest lucru ca un fapt, niciunul nu a dat o cifră clară în această privință, dar este probabil să fie mai puțin de un sfert din cifrele globale.

Cu toate acestea, orice efect de frânare pe care ar putea-o avea asupra echilibrului rasial al populației va fi cu siguranță mai mult decât compensat de invazia actuală în masă, declanșată de invitația Angelei Merkel din 2015 către întreaga lume a treia să vină în Germania. Aproximativ 1,5 milioane de persoane nonalbe au intrat de atunci în Germania, deși cifrele exacte sunt necunoscute din cauza politicii “frontierelor deschise”, care permit oricui să intre, fără a fi verificat sau înregistrat.

(Karen Smith)

Leave A Reply

Your email address will not be published.