Cosmin Contra: Naționala este un vis împlinit pentru mine

0 182

Federația Română de Fotbal a ajuns la o înțelegere de principiu cu Cosmin Contra în privința preluării postului de selecționer al naționalei României.

”În data de 14 septembrie 2017, președintele Răzvan Burleanu a fost mandatat prin decizia Comitetului de Urgență al FRF să negocieze cu anumiți antrenori ocuparea funcției de selecționer al echipei naționale. Comisia Tehnică a recomandat mai multe nume de candidați, iar președintele FRF și-a însușit aceste propuneri. Numirea în funcție a unui nou selecționer și detaliile contractului ce urmează a fi încheiat vor fi prezentate Comitetului Executiv și supuse aprobării acestuia”, a precizat Mihai Stoichiță, oficial FRF.

E un vis împlinit, din toate punctele de vedere. Acum rămâne ca numirea să fie confirmată în Comitetul Executiv şi apoi ne apucăm de treabă. Sunt mulţi antrenori români care puteau fi în vederile naţionalei. Sper să nu le înşel aşteptările celor care m-au ales. Am încredere în ceea ce fac şi ceea ce transmit şi sunt convins că ne putem califica la Euro şi să revenim în fotbalul mare. Mă simt pregătit pentru acest rol. Trebuie să fiu cât mai inspirat în alegerile pe care le fac şi să începem să câştigăm. Azi am pus totul la punct şi voi anunţa şi zilele viitoare şi staff-ul. Vor fi probabil cu mine şi la prezentarea oficială. Am primit multe mesaje de felicitare în ultimele ore“, a declarat Contra la Telekom Sport.

Noul antrenor al tricolorilor îi va urma în funcție germanului Christoph Daum.

Vineri, tehnicianul echipei de fotbal Dinamo, Cosmin Contra, declara, într-o conferință de presă, că a avut o primă discuție cu oficialii FRF cărora le-a transmis că este pregătit să antreneze prima reprezentativă a României.

El a menționat că nu a negociat cu reprezentanții FRF și s-a arătat onorat de faptul că este unul dintre antrenorii aflați pe lista succesorilor lui Christoph Daum, al cărui contract a fost reziliat după ratarea calificării la CM 2018.

Leave A Reply

Your email address will not be published.