Elyaniv Barda (Hapoel Beer Sheva), la un pas să-și piardă viața pe teren

0 143

Fotbalistul israelian Elyaniv Barda, atacantul echipei Hapoel Beer Sheva, adversara Stelei în Europa League, a fost la un pas să-și piardă viața pe teren, în timpul unui antrenament, anunță presa din Israel.

Barda, în vârstă de 35 ani, care a evoluat în meciul retur cu Steaua București (1-1), disputat săptămâna trecută, s-a prăbușit pe gazon după ce a fost lovit puternic în piept de o minge, pierzându-și cunoștința. El a suferit un atac cardiac, fiind resuscitat cu ajutorul unui defibrilator de medicii din ambulanța cu care a fost transportat de urgență la spital, informează Israel News.

Jucătorul lui Hapoel Beer Sheva și-a revenit ulterior, iar starea sa s-a stabilizat. El a fost supus mai multor examene medicale care s-au dovedit liniștitoare la prima vedere.

“Vreau să-i mulţumesc lui Dumnezeu, doar El m-a ţinut în viaţă!”, a declarat Elyaniv Barda.

Incidentul de marți a readus în memoria iubitorilor fotbalului din Beer Sheva tragedia produsă în urmă cu zece ani, când jucătorul zambian Chaswe Nsofwa a murit după un atac cardiac produs în timpul unui meci de antrenament al lui Hapoel împotriva formației Maccabi Beer Sheva.

Leave A Reply

Your email address will not be published.